ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Street food σαν πικ νικ σε αυτό το κουμανταροχώρι της Λεμεσού

WIZ TEAM

Οι μικρές αποδράσεις μας βοηθούν να ξεφεύγουμε από τους ρυθμούς της καθημερινότητας, ειδικά όταν το καιρικό σκηνικό είναι καλό πρέπει να εκμεταλλευόμαστε την ευκαιρία για μια απόδραση.

Σε ένα από τα ημιορεινά χωριά της επαρχίας Λεμεσού, στο γραφικό χωριό Δώρος, που προσφέρει το ιδανικό ανοιξιάτικο σκηνικό μέσα σε αμυγδαλιές, αμπέλια και ελαιώνες θα βρείτε το οινοποιείο Καρσερά που εξειδικεύεται στην αγαπημένη κουμανταρία.

Το κουμανταροχώρι αυτό είναι μικρό αλλά ιδανικό για εξορμήσεις, αλλά και ποιοτικό αγροτουρισμό, στις ορεινές ομορφιές της Κύπρου μας.

Έχοντας αυτό κατά νου, το οινοποιείο εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία στο ότι δεν υπάρχουν εστιατόρια στο χωριό, για αυτό δημιουργήσαν μια street food καντίνα, που προσφέρει burgers, sandwich, hot dogs, πατάτες, τα οποία συνοδεύονται από μια δικιά τους σος, κουμανταρίας.

Το Barrel Eat όπως ονομάζεται η καντίνα βρίσκεται στην αυλή του οινοποιείου και θα το βρείτε εκεί καθημερινά από τις 10.00 το πρωί μέχρι τις 16.00 το απόγευμα, εκτός Κυριακής.

Το κοινό μπορεί να απολαύσει τις γεύσεις τους, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο που θυμίζει κατασκηνωτικό χώρο, ο οποίος κατά καιρούς φιλοξενεί μουσικές αλλά και θεατρικές παραστάσεις τηρώντας πάντα τις οδηγίες των πρωτοκόλλων.

Για όσους ενδιαφέρονται το οινοποιείο είναι ανοιχτό για γευσιγνωσία από τις 9.00 το πρωί μέχρι τις 5.00 το απόγευμα καθημερινά εκτός Κυριακή.

Για περισσότερες πληροφορίες στο 99319646.