ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Συνεχίζει με μεγάλη επιτυχία ο δεύτερος κύκλος παραστάσεων της κωμωδίας «Ράους»

WIZ TEAM

Το Θέατρο «ΔΙΟΝΥΣΟΣ» συνεχίζει με μεγάλη επιτυχία τον δεύτερο κύκλο παραστάσεων της κωμωδίας «Ράους» των Ρέππα-Παπαθανασίου, μέχρι τις 14 Μαρτίου 2021.Το έργο ανεβαίνει σε σκηνοθεσία Παναγιώτη Λάρκου.

Περίληψη. Ένας υπάλληλος του υπουργείου συγκοινωνιών -με τη σύζυγό του - και μία νοσοκόμος, κληρονομούν εξ αδιαιρέτου ένα νεοκλασικό στο κέντρο της Αθήνας. Όταν όμως επισκέπτονται το κτίριο για να γνωρίσουν τους ενοικιαστές, μαθαίνουν πως στο σπίτι που κάποτε έζησε ο ποιητής Άγγελος Σικελιανός, τώρα λειτουργεί ένα... πορνείο. Οι ενοικιαστές του αρνούνται να εγκαταλείψουν το οίκημα.
Μετά από “ώριμη σκέψη” αποφασίζουν να συνεργαστούν όλοι μαζί και έτσι ιδρύουν έναν ψεύτικο πολιτιστικό σύλλογο, εισπράττοντας την αντίστοιχη ευρωπαϊκή επιχορήγηση ύψους τριακοσίων χιλιάδων ευρώ. Οι δουλειές πάνε μια χαρά μέχρι που η Ευρωπαϊκή Ένωση, ανακοινώνει αυστηρό έλεγχο όλων των πολιτιστικών συλλόγων της χώρας. Έχουν δύο βδομάδες καιρό να στήσουν μια θεατρική παράσταση της «Αντιγόνης» του Σοφοκλή και να την παρουσιάσουν στον Ευρωπαίο Επίτροπο. Ή θα προλάβουν να γίνουν ηθοποιοί ή θα πάνε παρέα στη φυλακή.

Πρωταγωνιστούν με σειρά εμφάνισης οι Ηθοποιοί: Έλενα Χατζηαυξέντη, Πέτρος Γιωρκάτζης, Ελένη Σιδερά, Αλέξανδρος Παρίσης, Παντελίτσα Λοίζου, Μυρτώ Κουγιάλη, Άντονυ Παπάμιχαηλ και Χρήστος Γιάγκου.

Παραστάσεις του έργου στην Λευκωσία:

27 Φεβρουαρίου Σάββατο στις 6.30 μ.μ.
28 Φεβρουαρίου Κυριακή στις 6.30 μ.μ.
01 Μαρτίου Δευτέρα στις 6.30 μ.μ
06 Μαρτίου Σάββατο στις 6.30 μ.μ.
07 Μαρτίου Κυριακή στις 6.30 μ.μ.
08 Μαρτίου Δευτέρα στις 6.30 μ.μ
13 Μαρτίου Σάββατο στις 4.30 μ.μ.
13 Μαρτίου Σάββατο στις 6.30 μ.μ.
14 Μαρτίου Κυριακή στις 4.30 μ.μ.
14 Μαρτίου Κυριακή στις 6.30 μ.μ.

Οι περιοδείες του έργου στις άλλες επαρχίες θα ανακοινωθούν σύντομα.
Εισιτήρια: 15 ευρώ(κανονικό), 12 ευρώ( συνταξιούχοι, φοιτητές)
Αγορά εισιτηρίων: www.soldoutticketbox.com 
Πληροφορίες: 22818999&99621845