ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τα after work sessions έρχονται να αναστατώσουν τα απογεύματά μας

WIZ TEAM

Τα απογευματινά κοκτέιλ είναι αγαπημένη συνήθεια πολλών, που θέλουν να χαλαρώνουν με φίλους μετά τη δουλειά.

Το Black Drop, το αγαπημένο café της Καλλιπόλεως που λατρεύει την πρωτοτυπία, σε συνεργασία με τον γνωστό σαξοφωνίστα Φάνο Κωνσταντινίδη, από τις 24 Νοεμβρίου ξεκινάει τα After Work Sessions, όπου καθημερινά από τις 18.00 το απόγευμα και μετά το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει αγαπημένα premium ποτά και κοκτέιλ στον ζεστό χώρο του.

Απο νωρίς το πρωί με καφέ και τα απογευματά η ιδιαίτερη ατμόσφαιρα του αλλάζει, με ταξιδιάρικες μουσικές κάποιες φορές από εγχώριους καλλιτέχνες με εναλλαγές από ροκ μέχρι ροκ και τζαζ είναι τα στοιχεία που σας προδιαθέτουν να το κάνετε στέκι.

Εδώ θα βρείτε διαφορετικά είδη μπίρας, premium ετικέτες από ουίσκι, τζιν και βότκα, καλά κοκτέιλ όπως hugo, mojito, old fashioned, ρούμι αλλά και ατομικά κρασιά, όλα σε εξαιρετικές τιμές. Μπορείτε να συνοδεύσετε το ποτό σας με γευστικές επιλογές από τρεις διαφορετικές πιατέλες (τυριών, τυριών-αλλαντικών, vegan).

Κάθε δεύτερη Πέμπτη θα έχετε την ευκαιρία να απολαμβάνετε τον Ανδρέα Ρόκκο, ενώ κάθε δεύτερη Τρίτη τον Γιώργο Γρηγορίου (Κινέζος) αλλά και τις υπόλοιπες Πέμπτες τον Ανδρέα Παπαμιχαλόπουλο.

Το opening του μαγαζιού είναι στις 24 Νοεμβρίου με το πρώτο live να πραγματοποιείται στις 26 Νοεμβρίου με τους Ανδρέα Ρόκκο και Φάνο Κωνσταντινίδη.

Σημειώνεται ότι ο χώρος είναι pet friendly και υπάρχει άνετος χώρος στάθμευσης απέναντι από το μαγαζί.

Για κρατήσεις στο 99522200.