ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τα ΚΥΠΡΙΑ στο Θέατρο Ριάλτο τον Σεπτέμβριο

WIZ TEAM

Το Διεθνές Φεστιβάλ Κύπρια 2020 παρουσιάζει και φέτος μέρος των παραστάσεων του στο Θέατρο Ριάλτο. Συγκεκρμένα, παρουσιάζει τη μουσική παράσταση Από την Κύπρο με Τζαζ με την Jazzologia Cyprus Big Band και ακολουθούν δύο θεατρικές παράστασεις: Η Γυναίκα της Πάτρας με την Ελένη Κοκκίδου και ο Πανικός στο Υπουργείο από την θεατρική ομάδα «Εστία».

Αναλυτικά το πρόγραμμα των παραστάσεων των ΚΥΠΡΙΩΝ στο Θέατρο Ριάλτο:

Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου, ώρα 20:30 (115’)
Από την Κύπρο με Τζαζ (Jazzologia Cyprus Big Band)
Η Jazzologia Cyprus Big Band, σε καλλιτεχνική διεύθυνση Γιώργου Κρασίδη, παρουσιάζει κλασικές συνθέσεις, γραμμένες για τζαζ ορχήστρα, κομμάτια λάτιν, σπανιότερες μοντέρνες συνθέσεις Ευρωπαίων συνθετών, καθώς και πρωτότυπες τζαζ διασκευές κυπριακών παραδοσιακών τραγουδιών του διεθνούς εμβέλειας Κύπριου συνθέτη Άρη Αντωνιάδη.

Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 20:30 (80’)
Η Γυναίκα της Πάτρας

Μια ιδιαίτερη θεατρική απόδοση των αφηγήσεων της ζωής της πόρνης Πανωραίας από τον ποιητή Γιώργο Χρονά, ο οποίος τις κατέγραψε με σειρά συνεντεύξεων τη δεκαετία του 1980.
Σκηνοθεσία: Λένα Κιτσοπούλου.
Με την Ελένη Κοκκίδου και τον Παντελή Καλογεράκη.

Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 20:30 (80’)
Πανικός στο Υπουργείο


Στην ανατρεπτική γαλλική κωμωδία των Jean Franco - Guillaume Melanie εκτυλίσσονται συνεχώς αστείες και ακραίες καταστάσεις με πρωταγωνιστές τον έρωτα και τις ανατροπές.
Τη θεατρική ομάδα «Εστία» σκηνοθετεί ο Άγις Παΐκος.

Οδηγίες προς θεατές: Στο πλαίσιο των μέτρων αντιμετώπισης του Covid 19, δεν θα λειτουργεί ταμείο πριν τις παραστάσεις. Το κοινό επιβάλλεται όπως: *Προεξασφαλίζει τα εισιτήρια του είτε ηλεκτρονικά, είτε από το ταμείο του θεάτρου (Δευτέρα – Παρασκευή 10:00 – 15:00)
*Προσέρχεται έγκαιρα στο Θέατρο, κρατεί τις αποστάσεις ασφαλείας και φορεί μάσκα κατά την είσοδο και διακίνηση του εντός του Θεάτρου.

Είσοδος: € 15 / 10
Πληροφορίες / Κρατήσεις: 77 77 77 45 & 77 77 70 40
E-ticket: rialto.com.cy, www.tickethour.com.cy
Ιστοσελίδα Φεστιβάλ: http://kypria.org.cy