ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τα πέντε trends της εβδομάδας

WIZ TEAM

Εκτός από τις νέες αφίξεις, υπάρχουν οι διαχρονικές και αγαπημένες επιλογές. Εσείς ψάχνετε, διαβάζετε, ενημερώνεστε και κρατάτε διάφορα spots που σας κίνησαν την προσοχή. Εμείς συλλέξαμε τις πιο δημοφιλείς αναζητήσεις της εβδομάδας που μας πέρασε και σάς τις παρουσιάζουμε...

Kunafah House


ΤΗΛ.96678803
Κυριάκου Μάτση 10, Λάρνακα
Ένα "αμαρτωλό" μαγαζάκι στη Λάρνακα που προσφέρει αποκλειστικά αυτό το ανατολίτικο γλυκό. Στο μενού τους, εκτός από το κλασικό κιουνεφέ, θα βρείτε κιουνεφέ ζυμωμένο με ψιλοκομμένο πιστάτσιο που είναι καταπράσινο, αλλά και κιουνεφέ με ξηρούς καρπούς και κανέλα, με Nutella σοκολάτα αλλά και παγωτό. Τις επιλογές αυτές θα τις βρείτε σε τρία διαφορετικά μεγέθη (μικρό, μεσαίο, μεγάλο), οι οποίες έρχονται μπροστά μας ζεστές και αχνιστές αφού ψήνονται την ίδια στιγμή που τις παραγγέλνετε.

Artognosia Bakery


Νεοφύτου Νικολαίδη 29, Πάφος
Μικρό αρτοποιείο στο κέντρο της Πάφου, που προσφέρει καθημερινά νόστιμες αρτοδημιουργίες. Γόνδολες με διάφορα τυριά και άλλα υλικά, πίτσες, σάντουιτς και πίτες, cookies και άλλα πολλά μπορείτε να βρείτε εδώ. Εκτός από αυτά, υπάρχουν και πολλές vegan επιλογές. Υπηρεσίες delivery.

Qboo Bakehouse


ΤΗΛ.22270477
Προδρόμου 51, Στρόβολος
Ιδιαίτερος φούρνος που έφερε μαζί του την παραδοσιακή γερμανική τέχνη της παρασκευής ψωμιού. Μυρωδάτα ψωμιά με προζύμι, φρατζόλες και κουλούρια με οργανικό σιτάρι και σίκαλη. Εδώ θα βρείτε αυθεντικά bagels και pretzels σε διαφορετικές εκδοχές, κρουασάν σοκολάτας αλλά και αγαπημένα φρέσκα ζυμαρικά. Ο χώρος προσφέρει επίσης gluten free επιλογές. Καλόγουστη αισθητική με ξύλινο μπαρ, πάγκους, καρέκλες και καναπέδες, μπορείς να προγευματίσεις πίνοντας καφέ στα λίγα τραπεζάκια του και να νιώθεις ότι είσαι κάπου στην Ευρώπη.

Churrito


ΤΗΛ.26352235
Φελάχογλου 21, Πάφος
Μαγαζί στην Πάφο που προσφέρει ισπανικά τραγανά Churros με ζάχαρη και κανέλα, που μπορείτε να τα γευθείτε με νόστιμα dip σοκολάτας, άλλους λαχταριστούς συνδυασμούς και toppings. Εδώ εκτός από τα churros, θα βρείτε μίνι churritos, mini απολαυστικά pancakes αλλά και λαχταριστούς σιροπιαστούς λουκουμάδες αλλά και με σοκολάτα.

Monta Honest Food


ΤΗΛ.22522111
Κυριάκου Μάτση 53, Λευκωσία
Με υγιεινή προσέγγιση και συνταγές που συμβαδίζουν με τον σύγχρονο τρόπο διατροφής, θα απολαύσετε επιλογές για πρόγευμα, σάντουιτς, σαλάτες, signature bagel, σούπες και γλυκά αλλά και δύο επιλογές κυρίως πιάτων. Εκτός από τις υγιεινές επιλογές φαγητού και σνακ, στο μενού θα βρείτε καφέδες και φρέσκους χυμούς. Όλες οι συσκευασίες τους είναι οικολογικές. Δοκιμάστε οπωσδήποτε το artisan Italian focaccia sandwich με μελιτζάνα, Prosciutto και Pesto. Υπηρεσίες delivery μέσω Foody και Wolt.