ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τα πέντε trends της εβδομάδας

WIZ TEAM

Εσείς ψάχνετε, διαβάζετε, ενημερώνεστε και κρατάτε διάφορα spots που σας κίνησαν την προσοχή. Εμείς συλλέξαμε τις πιο δημοφιλείς αναζητήσεις της εβδομάδας που μας πέρασε και σάς τις παρουσιάζουμε...

Ταβερνείο Το Ιστορικόν


ΤΗΛ.22780555
Οδός Μάρκου Δράκου 5 Άγιος Δομέτιος
Αυθεντικό κυπριακό ταβερνείο στον ιστορικό πυρήνα του Αγίου Δομετίου με παραδοσιακή κυπριακή κουζίνα. Το μενού περιλαμβάνει επιλογές όπως σουβλάκι, μεζέδες, κεμπάπ, μιξ, καθώς και πιάτα ημέρας και μαγειρευτά. Φρέσκια διάθεση και ωραία αυλή.

Ποταμός


ΤΗΛ.22643315
Καμπί, επ. Λευκωσίας
Δίπλα στον ποταμό του χωριού, η κα Μηλίτσα που έχει το πρόσταγμα στην κουζίνα θα σας φιλέψει με ό,τι καλύτερο. Νόστιμοι μεζέδες σχάρας και κατσαρόλας, ενώ από Παρασκευή έως Κυριακή και με οφτό κλέφτικο. Τις Κυριακές, γιορτές και αργίες με σούβλα, οφτό, μακαρόνια του φούρνου, κουπέπια, εξαιρετικούς ανθούς, στιφάδο κ.ά. Φρέσκα εποχιακά χορταρικά από τον κήπο και πρώτες ύλες από τοπικούς παραγωγούς. Φιλικό για χορτοφάγους και οικογένειες με παιδιά. Μεγάλη δροσερή αυλή το καλοκαίρι, τα βράδια θέλεις και ζακέτα. Απαραίτητη κράτηση.

Maramenos


ΤΗΛ.25542424
Εκδρομικός χώρος Αγίας Παρασκευής, κοντά στο Καλό Χωριό, Λεμεσού
Σε ένα μαγευτικό καταπράσινο τοπίο στο δάσος της Λεμεσού, λίγα λεπτά μακριά από το κέντρο της πόλης. Οικογενειακή ταβέρνα με σπιτικές μαμαδίστικες συνταγές και φροντίδα, όπου θα βρείτε εποχικά κυπριακά εδέσματα με φρέσκα υλικά που καλλιεργούνται από την ίδια την οικογένεια. Σαλάτα χωριάτικη, κολοκούθκια με τα αβγά, ανθούς, λουκάνικα, μακαρόνια του φούρνου, στιφάδο, σουβλάκια και διαφορα ειδη σχάρας.

Το Απόμερο


ΤΗΛ.97848155
Πολυβίου 24, παλιά Λευκωσία
Καφενείο κρυμμένο σε δρόμο παράλληλο της Έκτωρος, αποπνέει μια γοητεία από τον παλιό παραδοσιακό κυπριακό καφενέ. Απόμερο, μικρό και φιλικό, με αναπαυτικές, σκηνοθετικές καρέκλες κατά μήκος του πεζόδρομου, με chill out διάθεση και πνεύμα φιλοξενίας. Με καφέδες, ροφήματα, γλυκά και εγκάρδια εξυπηρέτηση.

Τάκης Βαβατσινιά


ΤΗΛ.24342780
Βαβατσινιά, επ. Λάρνακας
Στο κέντρο του χωριού, πινελιές παράδοσης στο ντεκόρ και καθαρός αέρας. Καλοψημένα σουβλάκια και κρέατα της σχάρας, ποικιλία μαγειρευτών, διάσημο τηγανητό κολοκάσι σε φέτες. Σταθερή ποιότητα, γρήγορο σέρβις και καλές τιμές.