ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τα πέντε trends της εβδομάδας

WIZ TEAM

Διανύουμε τον δεύτερο μήνα της άνοιξης και οι θερμοκρασίες όλο και ανεβαίνουν. Εσείς ψάχνετε, διαβάζετε, ενημερώνεστε και κρατάτε διάφορα spots που σας τράβηξαν την προσοχή. Γι' αυτή την εβδομάδα μοντέρνες αλλά και γραφικές ταβέρνες, με παραδοσιακή κυπριακή κουζίνα, σας περιμένουν να τις επισκεφθείτε. Συλλέξαμε τις πιο δημοφιλείς αναζητήσεις της εβδομάδας που μας πέρασε και σάς τις παρουσιάζουμε.

Η Ταβέρνα της Σαλώμης


ΤΗΛ.25328880
Κυριάκου Μάτση 1, Άγιος Τύχωνας, Λεμεσός
Νόστιμα κυπριακά και ελληνικά μεζεδάκια, σε μια περιποιημένη ταβέρνα που ανακαινίστηκε διακριτικά. Χωρισμένη σε δύο επίπεδα, είναι διακοσμημένη με στοιχεία από την κυπριακή παράδοση και με τζάκι, σε ήσυχη τοποθεσία. Δημοφιλείς οι φωλιές από κανταΐφι με τέσσερα τυριά. Εξαιρετική εξυπηρέτηση, καλές τιμές. Ζωντανή μουσική κάθε Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή μεσημέρι.

Ταβέρνα Προαύλιο


ΤΗΛ.25222444
Τιμίου Σταυρού 19, Παρεκκλησιά, Λεμεσός
Ταβέρνα στο χωριό Παρεκκλησιά της Λεμεσού. Οικογενειακή επιχείρηση δυο αδερφιών που βρίσκεται στο προαύλιο της εκκλησίας του Τιμίου Σταυρού. Σε ένα όμορφο περιβάλλον θα απολαύσετε παραδοσιακές γεύσεις με μοντέρνες τεχνικές και παρουσίαση. Όλα τα πιάτα δημιουργούνται από αγνά, ντόπια υλικά βασισμένα στις συνταγές της μητέρας τους. Μη χάσετε την πορτοκαλόπιτα στο τέλος.

Σκουρουβίννος


ΤΗΛ.25720692
Φειδία & Πολυξένης Διαμαντή 2, Άγιος Αθανάσιος
Σε ένα πετρόκτιστο κτίριο από το 1890, με άρωμα γειτονιάς και κλασικές γεύσεις, σε στιλ «πάμε σαν άλλοτε». Πιάτα που εξυμνούν την κυπριακή κουζίνα, μαστοριά στη σχάρα. Γοητευτική «σκηνογραφία» στο εσωτερικό και φρέσκα χόρτα από το περιβόλι του ιδιοκτήτη.

Αρετή


ΤΗΛ.25452880
Γιαννάκη Αεροπόρου 5, Φασούλα, Λεμεσός
Σε ένα παλιό αρχοντικό, με αξιόπιστη κουζίνα, περιποιημένους μεζέδες, καλή σχάρα και γευστικές εμπειρίες από παραδοσιακά εδέσματα με ένα twist. Τους καλοκαιρινούς μήνες σερβίρει και νόστιμο οφτό κλέφτικο. Μην προσπεράσεις τις άγριες αγκινάρες με αβγά και τη μηλόκρεμα. Φιλικό σέρβις, καλές τιμές, στεγασμένη εσωτερική αυλή.

Ο Μπαξές


ΤΗΛ.25771001
1ης Απριλίου 8, Αγία Φύλα, Λεμεσός
Παραδοσιακή ταβέρνα στο κεντρικό δρόμο του χωρίου Άγια Φύλα στη Λεμεσό, σερβίρει κυπριακές νοστιμιές, κλασικές και αγαπημένες. Τα κρεατικά του μαγαζιού είναι εξαιρετικά όσον αφορά γεύση και ποιότητα. Ένας παραδοσιακός αρχοντικός χώρος με πανέμορφη ανοιχτή πλακόστρωτη αυλή.