ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τα πέντε trends της εβδομάδας

WIZ TEAM

Οι πρώτες μέρες του Μάη έχουν περάσει και εσείς ψάχνετε και διαβάζετε για στέκια που σας τραβούν την προσοχή. Συλλέξαμε τις πιο δημοφιλείς αναζητήσεις της εβδομάδας που μας πέρασε και σας τις παρουσιάζουμε...

Τα κρέατα άλλωσπως


ΤΗΛ.22356429
Αυτοκράτειρας Θεοδώρας 13, Έγκωμη, Λευκωσία
Ένας από τους αρχαιότερους τρόπους μαγειρέματος είναι το οφτό κρέας, που τα τελευταία χρόνια έχει αποκτήσει την ονομασία «αντικριστό» και είναι το μόνο που θα βρείτε στο μαγαζί αυτό στην Έγκωμη. Το μαγαζί προσφέρει αντικριστό σε μερίδα αλλά και μερίδες των τριών ατόμων συνοδευμένα από ελληνική πίτα, κραμπί, πίκλα, τζατζίκι και σαλάτα. Στο λιτό μενού του θα βρείτε pulled pork αλλά και jacket (οφτή) πατάτα για να συνοδεύσετε το φαγητό σας. Υπηρεσίες delivery.

Coffee Loco


ΤΗΛ.22255980
Αρχιεπισκόπου Μακαρίου 7Γ, Δευτερά, Λευκωσία
Καφετέρια στη καρδιά του χωριού Δευτεράς στη Λευκωσία. Η καφετέρια , η οποία ξεχωρίζει για την γουστόζικη διακόσμηση της προσφέρει από νωρίς το πρωί, καθημερινά μυρωδάτους καφέδες, χυμούς, ροφήματα, πεντανόστιμα σνακ και γλυκά της ημέρας. Υπηρεσίες take away και delivery.

Το Στέκι του Παναή


ΤΗΛ.96771622
Αγωνιστών 5, Κάθηκας
Απάχικη οικογενειακή ταβέρνα κοντά στην εκκλησία του χωριού, με φιλόξενο καλωσόρισμα, υπέροχες γεύσεις, φρέσκα υλικά της περιοχής και ντόπιο κρασί. Πλούσιος μεζές με αρνίσια παϊδάκια, χοιρινό σουβλάκι, σιεφταλιά, κοτόπουλο, χαλλούμι, παστρουμά, χωριάτικο λουκάνικο, κουπέπια, πουργούρι, μανιτάρια και αγρέλια με πληθωρική σαλάτα. Το καλοκαίρι τραπεζάκια έξω στον πεζόδρομο. Low budget προσέγγιση και τίμιες προθέσεις για ένα μέρος που τρως καλά.

Καθαρή Καρδιά


ΤΗΛ. 24332415
Γρ. Αυξεντίου & Κωνσταντινουπόλεως 20, Ζύγι
Απλή σε ύφος οικογενειακή ψαροταβέρνα, πάντα με ψάρια ημέρας, καλό τηγάνι και σχάρα. Γρήγορο προσωπικό και καλές τιμές.

Street Food Balcony


ΤΗΛ.99999626
Φανερωμένης 61 Λευκωσία
Ένα ατμοσφαιρικό εστιατόριο σε ένα ανακαινισμένο παλιό κτήριο της περιοχής, με εσωτερική αυλή και τοξοτές καμάρες. Το μενού περιλαμβάνει απολαύστικα burger, steak πιάτα και δροσερά κοκτέιλ που ετοιμάζονται στο εξωτερικό μπαρ του μαγαζιού. Ξύλινα τραπέζια, αναπαυτικές καρέκλες και επένδυση από κυπριακή πουρόπετρα συνθέτουν το σκηνικό. Το Balcony προσφέρεται για χαλαρά δείπνα με φίλους.