ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τα πέντε trends της εβδομάδας

WIZ TEAM

Καλοκαιρινά στέκια, νέες αφίξεις αλλα και αγαπημένοι χώροι είναι εδώ! Εσείς ψάχνετε, διαβάζετε, επισκέπτεστε! Συλλέξαμε τις πιο δημοφιλείς αναζητήσεις της εβδομάδας που μάς πέρασε και σάς τις παρουσιάζουμε...

Κληματαριά Μπαρ Εστιατόριο


ΤΗΛ.99980446
Νικόλα Πηλείδη 21, Κάτω Πύργος
Πάνω στην παραλία κρυονέρι, ιδανικό για all day καταστάσεις, μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και πορφυρά ηλιοβασιλέματα με την παρέα διπλα στην θάλασσα. Το μενού περιλαμβάνει κρεατικά, ψάρια, σαλάτες, μακαρονάδες, burgers, σάντουιτς, wrap, πιάτα για vegetarian, παιδικό menu, σπιτικά γλυκά, παραδοσιακά cocktails, καφέδες όλων των ειδών και αλκοολούχα ποτά.

The Barrel Coffee And Wine Bar


ΤΗΛ.22111333
Δρόμος Πολίτικου-Λαζανίας, Λευκωσία
Ένα κρυμμένο διαμάντι κοντά στο χωριό Πολιτικό. Από νωρίς το απόγευμα στο καταπράσινο περιβάλλον τους θα απολαύσετε καφέ και κρασάκι συνδυασμένα με μεζεδάκια από πλατό κρεάτων, ψαρικών και όχι μόνο. Παρασκευή και Σάββατο ο χώρος διοργανώνει live βραδιές μουσικής από εγχώριους καλλιτέχνες.

The Yard


ΤΗΛ.22271995
Κώστα Μισιαούλη,Τσέρι, (Lapatsa), Λευκωσία
Pop up μπαράκι που λειτουργεί τα καλοκαίρια στην περιοχή της Λαπάτσας στο Τσέρι. Σε ένα καταπράσινο ειδυλλιακό περιβάλλον με ωραίο vibe, το Τhe Yard προσφέρει μοναδικά κοκτέιλ και αγαπημένες street food επιλογές.

Χόβολη


ΤΗΛ.99458006
Αγοράς, Πάφος Κύπρος
Κάθισε σε ένα από τα τραπεζάκια του και απόλαυσε μερακλίδικο καφέ στη χόβολη, παραδοσιακό μαχαλεπί, τσίπουρο ή μπίρα με κρύα μεζεδάκια αλλά και τη διακόσμηση του χώρου που παραπέμπει σε νησιωτικό τοπίο. Στο χώρο φιλοξενούνται και μουσικές βραδιές.

Pasta Strada


ΤΗΛ.77773031
Λεωφόρος Λάρνακος 109, Αγλαντζιά, Λευκωσία
Συνδυάζει την ιταλική γαστρονομία με τη street food κουλτούρα και έγινε δημοφιλές σε χρόνο dt. Μακαρονάδες με φρέσκα ζυμαρικά και σαλάτες για όλα τα γούστα. Διαλέγετε ανάμεσα σε 7 διαφορετικά είδη ζυμαρικών και τη σάλτσα που θέλετε. Ναπολιτάνα, μπολονέζ, αραμπιάτα, και καρμπονάρα αλλά και πιο ιδιαίτερες όπως μεξικάνικη, ινδική, ιαπωνική με τεριγιάκι. Έχει και ωραία γλυκά. Πετυχημένο concept, πολύ καλές τιμές, και με κατάστημα στον Άγιο Δομέτιο δίπλα στις φοιτητικές εστίες. Υπηρεσίες takeaway και delivery.