ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Tα πιο ψαγμένα κοκτέιλ και πού θα τα πιούμε

WIZ TEAM

Το να βγαίνεις στα μπαρ είναι ένας ωραίος τρόπος διασκέδασης, το να βγαίνεις στα μπαρ με σκοπό να δοκιμάσεις  συγκεκριμένα σπέσιαλ κοκτέιλ που θα απογειώσουν τον ουρανίσκο σου, είναι μια μοναδική εμπειρία. Αγαπημένα στέκια μας  προτείνουν τα πιο δημοφιλή τους κοκτέιλ κι εμείς δεν έχουμε παρά να κάνουμε μια βόλτα μέχρι εκεί και να τα απολαύσουμε!

Aν βρεθείς στο Ζοnkey δοκίμασε οπωσδήποτε το Gincident. Το εν λόγω κοκτέιλ αποτελείται από Gin, elderflower, cucumber και lime.

Aν ο δρόμος σε βγάλει στην Παλαιά Πινέζα μην ξεχάσεις να δοκιμάσεις το καλύτερο φιλί- The Beet Kiss! Είναι δροσιστικό cocktail με γήινες γεύσεις λόγω του χυμού ωμού πατζαριού που χρησιμοποιείται! Περιέχει λευκό ρούμι, σιρόπι αφροξυλιάς-Σαμπούκος, φρέσκο χυμό lime, φρέσκο χυμό ωμό πατζάρι, και φλούδα πορτοκαλιου!

Αν βρεθείς στην υπέροχη γραφική αυλή του Γραναζιού δοκίμασε το υπέροχο Νight Bus To Venus το οποίο αποτελείτε από blanc vermouth εκχυλισμένο με szechuan & pink peppercorns, dry μαστίχα, σταγόνες από βατόμουρο, light tonic, sour raspberry powder, sweet, dry, fizzy.

 

Ένα ιδιαίτερο μπαρ σχετικά νέο στην μπαρ σκηνή της Λευκωσίας, το 2033 κέρδισε τις εντυπώσεις, με το ξεχωριστό του στυλ και όχι μόνο. Από το μενού του μας προτείνει το Gentleman Manhattan όπου είναι το κλασικό κοκτέιλ με gentleman's jack, sweet vermouth, bitters το οποίο παλαιώνεται σε βαρέλι για 30 μέρες και σερβίρεται σε log drink με σόδα από μανταρινί και περγαμόντο.

To Mason Bar φημίζεται για την πρωτοπορία και την ιδιαιτερότητα του σε πολλούς τομείς. Ένας από αυτούς είναι τα ψαγμένα και απολαυστικά του κοκτέιλ. Στην Καταπράσινη του αυλή λοιπόν, κάτω από το φως του φεγγαριού θα έχετε την δυνατότητα να απολαύσετε το Black Fashion. Το κοκτέιλ αυτό περιέχει 5 cl black tears run, 1,5 cl apricot liqueur, 1 cl fabbri gum Nero, 1 cl simple syrup, vanilla essence και orange peel για γαρνιτούρα.

Το 7 Monkeys, τo όμορφο exotica bar της Λευκωσίας που θα γιορτάσει τα δεύτερα του γενέθλια στις 12 Οκτωβρίου, διαθέτει μια γκάμα από ιδιαίτερα signature κοκτέιλ που δεν αφήνουν κανένα παραπονεμένο. Από το μενού τους θα βρείτε το Oliver & Olivia ένα ποτό με βάση το Normindia Gin και περιέχει Vermouth, Campari, φρέσκο λεμόνι, βασιλικό, μαύρη ελιά και για γαρνιτούρα σερβίρετε με ένα cracker, spread ντομάτας και βασιλικό.