ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τα στέκια της ανανεωμένης Στασικράτους

WIZ TEAM

Αγαπημένη οδός στο κέντρο, η Στασικράτους κρατά τη shopping εμπειρία στο κέντρο της πόλης ζωντανή. Προσφέροντας χώρους για χαλαρό καφέ μετά τα ψώνια, για ποτάκι μετά τη δουλειά ή χαλαρή νυχτερινή έξοδο, η ανανεωμένη Στασικράτους είναι εδώ, και εμείς σας παρουσιάζουμε μερικά από τα μαγαζιά της.

THE JOLLY JOKER


ΤΗΛ.22777774
Στασικράτους 26, Λευκωσία
Ένα πανέμορφο bar restaurant με ιδιαίτερη διακόσμηση στην καρδιά της Λευκωσίας στην οδό Στασικράτους. Σε ένα πολύ ιδιαίτερο concept, εδώ μπορείς να βρεθείς από νωρίς το απόγευμα και να απολαύσεις ευφάνταστα κοκτέιλ ποτά σε συνδυασμό με γευστικά platters και να συνεχίσεις απολαμβάνοντας μοντέρνα ελληνική κουζίνα βασισμένη σε κυπριακά προϊόντα, με επιμέλεια του σεφ Κώστα Δολιανίτη.

PULL A MANGO


ΤΗΛ.70099770
Στασικράτους 40, Λευκωσία
Ένα all day café bar στη Στασικράτους, κάτω από το Βox Stasikratous club που ήρθε για να ταράξει τα νερά. Στόχος του είναι να ζωντανέψει την περιοχή με τον εκπληκτικό του χώρο αλλά και να συναρπάσει με τα ιδιαίτερα cocktail του. Είναι ένα στέκι που ενδείκνυται για να πιείτε από νωρίς το πρωί ποιοτικό καφέ να συνεχίσετε με απογευματινό το ποτό σας και να απολαύσετε επιλογές φαγητού από την διεθνή κουζίνα.

PRALINA EXPERIENCE


ΤΗΛ.22665588
Στασικράτους 31 Λευκωσία
Το εστιατόριο του Ομίλου Εταιρειών Ζορπάς κλέβει την παράσταση με το υψηλής αισθητικής design του που αποτελεί το τέλειο αστικό περιβάλλον fine dining για να απολαύσει κανείς διεθνή κουζίνα και μενού με υπογραφή Ηλία Αριστοτέλους. Ένας All day χώρος διακοσμημένος με Έργα τέχνης και γλυπτά ιδανικός για να ξεκινήσεις το πρωί με καφέ και γλυκά Pralina, προσεχώς μεσημεριανό και δείπνο. Το μενού περιλαμβάνει μεταξύ άλλων μάγουρα ιβηρικού χοίρου, Λαυράκι, κοκοράκι ραβιόλες, κανελόνι ψαριού ενώ διαθέτει ενημερωμένη κάβα κρασιών επιμελημένη από τον head sommelier Βάσο Μανώλη Εδώ έχεις ανταμοιβή! Έχει αναδειχθεί ως ένα από τα 50 καλύτερα εστιατόρια για το 2019.

ΣΤΑΣΙΚΡΑΤΟΥΣ 30


ΤΗΛ.22333808
Στασικράτους 30, Λευκωσία
All day cafe στη γνωστή εμπορική οδό. Από νωρίς το πρωί με καφέδες, ροφήματα και σνακ, burger, πιάτα από τη διεθνή κουζίνα και αλκοολούχα ποτά. Brunch τα σαββατοκύριακα. Comfort ατμόσφαιρα, mainstream μουσική και ωραία vibes. Βεράντα με τραπεζάκια έξω.

ΤΟ ΣΤΕΚΙ ΤΗΣ ΣΧΑΡΑΣ


ΤΗΛ.22671787
Στασικράτους 8Α, Λευκωσία
Στη καρδιά της πόλης, με γεύσεις της κυπριακής κουζίνας και μαστοριά στη σχάρα. Υπέροχη η χοιρινή μπριζόλα του αλλά και το κρασάτο χοιρινό. Γρήγορη εξυπηρέτηση, καλές τιμές.#

BEER & BEER


ΤΗΛ.22314671
Λεωφ. Αρχ. Μακαρίου ΙΙΙ & Λεωφ. Σπύρου Κυπριανού γωνιά , Λευκωσία
Μια αυθεντική βαυαρέζικη pub στο κέντρο της Λευκωσίας, η οποία συνδυάζει ένα ατμοσφαιρικό χώρο με προσεγμένη κουζίνα και πολλές, πολλές μπίρες. Στο μενού θα βρείτε πατατοσαλάτα, ξινολάχανο (sauerkraut), μπιρομεζές (Beer & Beer μεζές) και φυσικά το platter με πέντε διαφορετικά λουκάνικα που φτάνουν κατευθείαν από τη Γερμανία.