ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Tα τραγούδια της Μελίνας με την 'Αλκηστη Πρωτοψάλτη

WIZ TEAM

'Ενα μουσικό αφιέρωμα στην δυναμική , εκρηκτική γυναίκα Παγκόσμιας ακτινοβολίας που άφησε το στίγμα της γιά πάντα στην ιστορία της Ελλάδας.

Στην γυναίκα που άφησε εποχή γιά το σθένος και την αγάπη της γιά τον Πολιτισμό της χώρας μας και όχι μόνο.

Στην μοναδική καλλιτέχνιδα βραβευμένη με πλήθος διεθνών βραβείων , αλλά και στην Μελίνα που με τις κορυφαίες ερμηνείες της μας χάρισε τραγούδια που θα παραμείνουν ανεξίτηλα στον πανδαμάτωρα χρόνο.

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη μας χαρίζει ένα μουσικό αφιέρωμα στην ερμηνεύτρια Μελίνα Μερκούρη -που κλείνουν 100 χρόνια απο την γέννηση της - και στα αξέχαστα τραγούδια της , με τον δικό της μοναδικό ερμηνευτικό τρόπο!

Μαζί της μία υπέροχη ορχήστρα από 8 σολίστες μουσικούς - σε ενορχηστρώσεις του Θωμά Κοντογεώργη- που θα μας θυμίσουν τις επιτυχίες της μεγάλης Μελίνας σε τραγούδια του Μάνου Χατζηδάκι , Μίκη Θεοδωράκη και Σταύρου Ξαρχάκου και άλλων συνθετών.
‘Ένα μουσικό ταξίδι αφιέρωμα στην μία και μοναδική ΜΕΛΙΝΑ!

Οι συναυλίες είναι αφιερωμένες στις γυναίκες της Κύπρου
και γίνονται με την συνεργασία του Συνδέσμου Πρόληψης Αντιμετώπισης Βίας στην οικογένεια – ΣΠΑΒΟ

Ημερολόγιο συναυλιών:

19 Σεπτεμβρίου Πολιτιστικός χώρος Μητροπόλεως Ταμασού
20 Σεπτεμβρίου Κηποθέατρο Λεμεσού
22 Σεπτεμβρίου Παττίχειο Αμφιθέατρο Λάρνακας

‘Ώρα έναρξης 20:30 

Εισιτήρια από την tickethour.com T. 77 77 70 40 και όλα τα ACS couriers για όλες τις πόλεις. Για τη συναυλία της Λεμεσού εισιτήρια προπωλούνται επίσης από το «Ταμείο της Οδού Ειρήνης 158» από 09:00 – 15:00 και το απόγευμα από το ταμείο του Κηποθεάτρου Λεμεσού 16:00 – 19:00