ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τα trends της εβδομάδας

WIZ TEAM

Τα ψάξατε, τα διαβάσατε, τα επισκεφθήκατε! Συλλέξαμε τις πιο δημοφιλείς αναζητήσεις της εβδομάδας που μάς πέρασε και σάς τις παρουσιάζουμε...

ΤΟ ΕΡΜΑ


ΤΗΛ.22346770
Έκτορος 43 Λευκωσία Κύπρος
Ένας όμορφος, ζεστός χώρος γεμάτος βιβλία στην Παλιά Λευκωσία. Εννοιολογικά το «έρμα» είναι το σύνολο των βαρών που τοποθετούνται στα πλοία προκειμένου να αυξηθεί η ευστάθειά τους. Αρχαιότερα, ο όρος «έρμα» σήμαινε και σωρός από λίθους που σχημάτιζε μικρό λόφο. Γενικότερα, το Βιβλιοπωλείο-Καφεαναγνωστήριο «Έρμα» διεκδικεί να γίνει το σύνολο αυτών των βαρών που θα αυξήσει ή θα βρει τη χαμένη «ευστάθεια» του πολιτισμού, της κοινωνίας, της ταυτότητας και της παιδείας μας. Το Έρμα εκτός από μια μεγάλη ποικιλία εναλλακτικών εκδόσεων, διαθέτει και καφέ, τσαί, τοστάκια αλλά και παγωμένες μπίρες τα οποία όταν έχει καλό καιρό μπορείτε να τα απολαύσετε στην δροσερή αυλή του διαβάζοντας.

SEDICI ITALIAN BAR


ΤΗΛ.99161622
Γεώργιου Γρίβα Διγενή 6, Λευκωσία
Μαγαζί με ιταλικό ταπεραμέντο στην καρδιά της Λευκωσίας. Με cosmopolitan στυλ που αρμόζει σε μεγάλες μητροπόλεις και με αέρα ενός fashionable ιταλικού τύπου μπαρ, θα απολαύσετε εκλεκτά κοκτέιλ και κρασιά από νωρίς το απόγευμα μέχρι αργά το βράδυ. Σε ένα χώρο εμπνευσμένο από την κουλτούρα του ιταλικού aperitivo, τα εκλεκτά ποτά μπορείτε να τα συνοδεύσετε με ιδιαίτερες γεύσεις όπως πίτσα, κρύα πιάτα, τυριά και αλλαντικά, όλα ιταλικά.

TΟ ΤΑΒΕΡΝΕΙΟ ΤΟΥ ΑΓΡΟΤΗ


ΤΗΛ.99680145
Τεύκρου Ανθία 146 Τσέρι Λευκωσία
To μεράκι και η αγάπη του για την μαγειρική οδήγησε τον Ανδρέα να φτιάξει ένα ταβερνείο μοναδικό στο είδος του. Χαρακτηρίζεται ιδιόρρυθμο διότι ακολουθεί δικούς του κανόνες, δικά του ωράρια ενώ το μενού αλλάζει ανάλογα με την διάθεση, την έμπνευση του ιδιοκτήτη και την εποχή. Απευθύνεται σε λίγους αφού ο χώρος είναι μικρός και αποτελεί το ιδανικό μέρος για πριβέ-παρείστικες καταστάσεις. Το σήμα κατατεθέν του μαγαζιού είναι τα μεγάλα τραπέζια τα οποία στη μέση είναι γεμάτα πάγο με όλων των ειδών τις μπύρες. Φτιάχνει οφτό και μαγειρευτά μόνο με προκρατήσεις και προσφέρει σπάνια εδέσματα με μοναδικές γεύσεις σε λαϊκές τιμές. Κατά τους καλοκαιρινούς μήνες ανοίγει Τρίτη και Πέμπτη, Νοέμβριο-Δεκέμβριο Πέμπτη-Παρασκευή και Ιανουάριο-Απρίλιο Τρίτη και Πέμπτη. Κάθε εβδομάδα το μαγαζί ενημερώνει μέσω email και facebook για το μενού του.

ΨΑΡΟΤΑΒΕΡΝΑ ΣΤΕΦΑΝΟΣ


ΤΗΛ.99583887
Πιαλέ Πασά 3, Λάρνακα
Ψαροταβέρνα στην Πιαλέ Πασιά που προσφέρει προσεγμένες γεύσεις από ψάρια και θαλασσινά. Σε νησιώτικο παραδοσιακό στυλ, εδώ θα απολαύσετε φρέσκα ψάρια στα κάρβουνα, καλαμάρια, χταπόδι ψητό, μύδια αχνιστά, γαρίδες και νόστιμους ψαρομεζέδες. Αποτελεί αγαπημένο σημείο για τους λάτρεις του ψαριού.

GRAPE BY THE SEA


ΤΗΛ.97689892
Νικόλα Πηλίδη 26, Κάτω Πύργος
Πάνω στην παραλία Κρυονέρι κάτω από σκιά κληματαριάς και όχι μόνο, για τις ώρες που θέλεις να χαλαρώσεις. Έτσι όπως είναι στημένο θυμίζει παλιές, ξέγνοιαστες στιγμές, περνάς καλά με μεγάλη παρέα και βουτιές στη θάλασσα. Από το πρωί με καφέδες, σάντουιτς και burger, σερβίρει και μπριζόλες στα κάρβουνα, σε ειδικές περιπτώσεις και σούβλα. Πορφυρό ηλιοβασίλεμα με δροσερά cocktails και platters.