ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τα trends της εβδομάδας

WIZ TEAM

Τα ψάξατε, τα διαβάσατε, τα επισκεφθήκατε! Συλλέξαμε τις πιο δημοφιλείς αναζητήσεις της εβδομάδας που μάς πέρασε και σάς τις παρουσιάζουμε...

THE BUNCH OF GRAPES INN


ΤΗΛ.25221275
Ιωάννη Ερωτόκριτου 9, Πισσούρι, Λεμεσός
Εστιατόριο που βρίσκεται στο Πισσούρι και σερβίρει πιάτα από την κυπριακή, γαλλική και αγγλική κουζίνα. Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του «Bunch of Grapes» είναι η υπέροχη εξωτερική αυλή του. Εδώ οι επισκέπτες μπορούν ανά πάσα στιγμή να απολαύσουν ένα γεύμα ή ένα ποτό κάτω από την δροσερή πέργκολα και τα υπέροχα χρώματα της βουκαμβίλιας και της κληματαριάς.

ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΔΡΟΣΙΑ-''ΝΙΚΟΣ''


ΤΗΛ.24625373
Γεωργίου Γρίβα Διγενή 51, Λάρνακα
Σουβλακερί σε κεντρικό δρόμο στη Λάρνακα που προσφέρει ποιοτικές κυπριακές γεύσεις. Μαλακό κρέας και χορταστική πίτα, από τα καλύτερα σουβλάκια στη Λάρνακα. Πολύ καλή εξυπηρέτηση. Με τραπεζάκια έξω.

HELICON ROOFBAR


ΤΗΛ.99811032
Κοσμά Λισιώτη 8, Λάρνακα
Roofbar στην καρδιά της Λάρνακας με θέα τη θάλασσα και όλη την περιοχή των Φοινικούδων. Με boho chic διάθεση, σε αυτό το μπαρ θα τραβήξετε εκπληκτικές φωτογραφίες αλλά και φυσικά θα απολαύσετε δροσερά κοκτέιλ εμπνευσμένα από τις γεύσεις του νησιού μας. Χαλαρή ατμόσφαιρα, platters και προσιτές τιμές.

ΕLYSIAN


ΤΗΛ.99533486
Διαγόρου 15, Λευκωσία
Ταξιδεύοντας τον κόσμο οι ιδιοκτήτες του Elysian αντιλήφθηκαν ότι δυο είναι οι τάσεις στο φαγητό παγκοσμίως, το junk food και η χορτοφαγία. Έτσι αποφάσισαν να παντρέψουν αυτές τις δύο τάσεις φτιάχνοντας "junk food" με υγιεινά υλικά αποδεικνύοντας ότι το υγιεινό μπορεί να είναι και νόστιμο. Στο μενού μπορεί κανείς να βρει μεταξύ άλλων, Superfood burgers, χορτοφαγικά Hot Dog, σαλάτες, wraps καθώς και διάφορα ροφήματα.

ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΟΥΛΗ

ΤΗΛ.26321955
Πόλη Χρυσοχούς, Πάφος
Σουβλακερί στην Πόλη Χρυσοχούς, με εμπειρία πέραν της 20ετίας, κρατά την ποιότητα ψηλά. Πολύ καλό σουβλάκι χοιρινό αλλά και κοτόπουλο εξαιρετικά μαριναρισμένο. Από τα καλύτερα της περιοχής με άπαιχτη σεφταλιά.