ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τα trends της εβδομάδας

WIZ TEAM

Καλοκαιράκι και εσείς ψάχνετε, διαβάζετε και επισκέπτεστε διάφορα spots που σας κίνησαν την προσοχή! Συλλέξαμε τις πιο δημοφιλείς αναζητήσεις της εβδομάδας που μάς πέρασε και σάς τις παρουσιάζουμε...

ΤΑΒΕΡΝΑ ΠΥΡΚΟΣ


ΤΗΛ.25942655
Βάσα Κοιλανίου, Λεμεσός
Ταβέρνα στο χωριό Βάσα Κοιλανίου προσφέρει νόστιμη κυπριακή κουζίνα από ντόπια υλικά. Τον χειμώνα περνάμε ευχάριστα στον εσωτερικό χώρο της ταβέρνας, με την ξυλόσομπα να ζεσταίνει τη σάλα, ενώ το καλοκαίρι τα τραπεζάκια γεμίζουν το ευρύχωρο μπαλκόνι. Είναι ιδανικό για να απολαύσετε τη θέα του χωριού αλλά και των αμπελώνων, απολαμβάνοντας είτε καφέ είτε γλυκό αλλά και φαγητό. Σπεσιαλιτέ του μαγαζιού το στιφάδο με κουνέλι ή βοδινό κρέας.

TAPEO E VINO


ΤΗΛ.22777721
Στασίνου 16, Λευκωσία
Πρόκειται για έναν καλόγουστο, μοντέρνο χώρο με ισπανικό ταμπεραμέντο στη λεωφόρο Στασίνου, στο κέντρο της Λευκωσίας. Με μοντέρνα διακόσμηση, με αρκετές μεταλλικές κατασκευές, με το μάρμαρο και το δέρμα να πρωταγωνιστούν, τιμά την ισπανική κουζίνα με ένα touch από fusion, κυπριακές πινελιές και μας συστήνει εκλεκτές νοστιμιές φτιαγμένες από επιλεγμένες κυπριακές πρώτες ύλες διά χειρός του σεφ Χαράλαμπου Κοτσώνη και της ομάδας του. Το μενού επιμελήθηκε o ίδιος ο Χαράλαμπος σε συνεργασία με διακεκριμένο executive chef ειδικό στην ισπανική κουζίνα. Όσον αφορά τις μπαρ επιλογές, εδώ θα έχετε την ευκαιρία να επιλέξετε από 13 διαφορετικά signature κοκτέιλ, 34 διαφορετικές ετικέτες κρασιών, τα πλείστα από ισπανικούς αμπελώνες, μερικά ελληνικά και 3-4 κυπριακά.

ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΣ


ΤΗΛ.99650114
Πλατεία, Κρήτου Τέρρα
Στο χωριό των Δραγομάνων. Ίσως με την καλύτερη θέα στην περιοχή, η ταβέρνα λειτουργεί πάνω στη νέα πλατεία του χωριού κοντά στην μεγάλη εκκλησία. Ο κύριος Xρήστος ο καινούργιος ιδιοκτήτης έδωσε στην ταβέρνα νέα πνόη αναβαθμίζοντας την με κλασσικά μεζεδάκια with a twist, όπως το χαλούμι σαγανάκι με μαρμελάδα. Κυριακή extra σούβλα κατσίκι για τους επισκέπτες του καταρράκτη. Ιδανικό σποτ για κρασάκι το δειλινό με θέα τον κόλπο της Πόλης.

ΣΟΥΒΛΑΤΖΙΔΙΚΟ Ο ΣΟΛΟΣ


ΤΗΛ.70071111
Καραβόπετρας 1, Θαλασσινές Σπηλιές, Πέγεια, Πάφος
Ένας μικρός επίγειος παράδεισος στη μέση του πουθενά πάνω από τις θαλασσινές σπηλιές. Η ειδυλλιακή αυλή του με τα ελαιόδεντρα και ο ατμοσφαιρικός φωτισμός προσφέρονται ως το ιδανικό περιβάλλον για να χαλαρώσεις και απολαύσεις όμορφες καλοκαιρινές στιγμές. Ξύλινα τραπέζια και καρέκλες γεμίζουν κάθε γωνιά του χώρου. Από την κουζίνα βγαίνουν καθημερινά νόστιμες κυπριακές γεύσεις όπως ορεκτικά, σουβλάκια, χοιρινό μπέικον, συκώτι, σεφταλιές, όλα ψημένα στα κάρβουνα.

ΤΣΙΠΟΥΡΑΚΙ ΜΕΖΕΔΑΚΙ


ΤΗΛ.70002225
Ποσειδώνος 11, Κάπαρη, Παραλίμνι, Επαρχία Αμμοχώστου
Αδελφάκι του δημοφιλές μαγαζιού στη Λευκωσία. Μερακλήδικος και ατμοσφαιρικός χώρος με ωραία αυλή, για τσιπουράκι, ουζάκι και κρασί. Πλούσιο μενού με πιάτα ημέρας, με τσιμπηματα που θυμίζουν Ελλάδα και ταιριάζουν με το ποτό, θαλασσινά, ψάρι ημέρας, αγνά προϊόντα, επιλεγμένα γλυκά, φιλική εξυπηρέτηση και καλές τιμές. Κάθε Παρασκευή, Σάββατο βράδυ αλλά και κυριακή μεσημέρι παίζει ρεμπέτικα και λαϊκά.