ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τα trends της εβδομάδας

WIZ TEAM

Καλοκαιράκι και εσείς ψάχνετε, διαβάζετε και επισκέπτεστε διάφορα spots που σας κίνησαν την προσοχή! Συλλέξαμε τις πιο δημοφιλείς αναζητήσεις της εβδομάδας που μάς πέρασε και σάς τις παρουσιάζουμε...

TAPEO E VINO


ΤΗΛ.22777721
Στασίνου 16, Λευκωσία
Πρόκειται για έναν καλόγουστο, μοντέρνο χώρο με ισπανικό ταμπεραμέντο στη λεωφόρο Στασίνου, στο κέντρο της Λευκωσίας. Με μοντέρνα διακόσμηση, με αρκετές μεταλλικές κατασκευές, με το μάρμαρο και το δέρμα να πρωταγωνιστούν, τιμά την ισπανική κουζίνα με ένα touch από fusion, κυπριακές πινελιές και μας συστήνει εκλεκτές νοστιμιές φτιαγμένες από επιλεγμένες κυπριακές πρώτες ύλες διά χειρός του σεφ Χαράλαμπου Κοτσώνη και της ομάδας του. Το μενού επιμελήθηκε o ίδιος ο Χαράλαμπος σε συνεργασία με διακεκριμένο executive chef ειδικό στην ισπανική κουζίνα. Όσον αφορά τις μπαρ επιλογές, εδώ θα έχετε την ευκαιρία να επιλέξετε από 13 διαφορετικά signature κοκτέιλ, 34 διαφορετικές ετικέτες κρασιών, τα πλείστα από ισπανικούς αμπελώνες, μερικά ελληνικά και 3-4 κυπριακά.

EVERGREEN VEGAN & VEGETARIAN


ΤΗΛ.99855919
Λεωφ. Νεχρού, Μουσείου και οδού Κινύρα, Λευκωσία
Ένα μοναδικό στέκι στον καταπράσινο δημοτικό κήπο που προσφέρει νόστιμες vegan και χορτοφαγικές επιλογές. Ένας περιποιημένος χώρος με λαμπάκια να φωτίζουν τα βράδια, δημιουργώντας μια ωραία ατμόσφαιρα στο κέντρο της Λευκωσίας. Αξίζει να τον επισκεφτείς, ακόμη και αν δεν είσαι οπαδός της γαστρονομικής αυτής σχολής. Το μενού τους αποτελείται από σνακ όπως ωμοφαγικές μπάλες ενέργειας, σαλάτες, σάντουιτς. Στα κυρίως πιάτα θα βρείτε χορτοφαγικά noodles, χορτοφαγικές πίτσες, burgers και ροφήματα από βιολογικά προϊόντα, καφέδες, φρέσκους χυμούς και ροφήματα πρωτεΐνης. Ο χώρος διοργανώνει συχνά θεματικές βραδιές με μουσική από εγχώριους DJ’s.

ESOBGA


ΤΗΛ.96505060
Αγάθωνος 4, Στρόβολος, Λευκωσία
Ο Σύνδεσμος Αποφοίτων του English School στεγάζεται σε μια εξαιρετική τοποθεσία, στην αρχή του πάρκου Αγίου Δημητρίου. Ο κυριότερος λόγος για να τον επισκεφθείς είναι το γευστικότατο χοιρινό σουβλάκι του, από τα καλύτερα της πόλης. Σερβίρεται μαζί με κυπριακούς μεζέδες: σαλάτα, χαλούμι, αγρέλια με αβγά, κυπριακό λουκάνικο, μαριναρισμένο κοτόπουλο σουβλάκι και κρέας στα κάρβουνα. Ο χώρος εσωτερικά είναι τυπικός χωρίς κάτι ιδιαίτερο, το καλοκαίρι όμως είναι χάρμα ιδεάστε στη μεγάλη αυλή του, περιτριγυρισμένη από πεύκα. Αγαπά τις θεματικές εκδηλώσεις.

BOUKKOMA


ΤΗΛ.95966252
Γεωργίου Γρίβα Διγενή 3, Πλατανιστάσα, Λευκωσία
Βρίσκεται στο χωριό Πλατανιστάσα που απέχει λίγα λεπτά από τη Λευκωσία αλλά και τη Λεμεσό. Στο κέντρο του χωριού, στο κτήριο του Κέντρου Νεότητας, ένας νεαρός σεφ δημιούργησε ένα στέκι που σερβίρει κυπριακό brunch τα σαββατοκύριακα, φτιαγμένο από τοπικά προϊόντα, σουβλάκια, μεζέδες, σνακ, μαχαλεπί, παραδοσιακά πουρέκια, δροσιστικά ποτά και καφέδες. Όλα αυτά σερβίρονται κάτω από τη δροσερή κληματαριά. Το καλοκαίρι βγάζει τραπέζια στην πλατεία.

LA STRADA


ΤΗΛ.99068002
Αρχιεπισκόπου Μακαρίου III, Πάφος
Μικρό χαριτωμένο καφέ που εύκολα γίνεται το στέκι σου. Ο χώρος αυτός είναι ιδανικός για όσους ψάχνουν ένα στέκι για χαλάρωση, για κουβεντούλα με φίλους χαλαρά ή απλώς για να απολαύσεις ένα ποιοτικό καφέ to go. Εκτός από καφέδες ο χώρος προσφέρει smoothies, milkshakes, φρέσκους χυμούς αλλά και σνακ όπως σαλάτες και σάντουιτς.