ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τα trends της εβδομάδας

WIZ TEAM

Καλοκαιράκι και εσείς ψάχνετε, διαβάζετε και επισκέπτεστε διάφορα spots που σας κίνησαν την προσοχή! Συλλέξαμε τις πιο δημοφιλείς αναζητήσεις της εβδομάδας που μάς πέρασε και σάς τις παρουσιάζουμε...

KAMPANA POOL BAR


ΤΗΛ. 24660700
Hotel Indigo, Αδώνιδος Λάρνακα
Βρίσκεται στον 5ο όροφο του ξενοδοχειου Indigo. Ιδανικό για όμορφες στιγμές χαλάρωσης στα άνετα κρεβάτια του με θέα τις στέγες των σπιτιών της Λάρνακας αλλά και τη θάλασσα. Σερβίρει νόστιμα σνακ και ποτά.

ESOBGA


ΤΗΛ.96505060
Αγάθωνος 4, Στρόβολος, Λευκωσία
Ο Σύνδεσμος Αποφοίτων του English School στεγάζεται σε μια εξαιρετική τοποθεσία, στην αρχή του πάρκου Αγίου Δημητρίου. Ο κυριότερος λόγος για να τον επισκεφθείς είναι το γευστικότατο χοιρινό σουβλάκι του, από τα καλύτερα της πόλης. Σερβίρεται μαζί με κυπριακούς μεζέδες: σαλάτα, χαλούμι, αγρέλια με αβγά, κυπριακό λουκάνικο, μαριναρισμένο κοτόπουλο σουβλάκι και κρέας στα κάρβουνα. Ο χώρος εσωτερικά είναι τυπικός χωρίς κάτι ιδιαίτερο, το καλοκαίρι όμως είναι χάρμα ιδεάστε στη μεγάλη αυλή του, περιτριγυρισμένη από πεύκα. Αγαπά τις θεματικές εκδηλώσεις.

HANS & GRETEL


Πλατεία του Παλιού Λιμανιού,Λεμεσός
Η αλυσίδα καταστημάτων με τον παραμυθένιος κόσμος που ξεχειλίζει με γλυκιές λιχουδιές άνοιξε το τέταρτο κατάστημα στο παλιό λιμάνι Λεμεσού (κοντά στο Pier one). Με παραμυθένια πολύχρωμη διακόσμηση θα απολαύσετε γευστικά chimney cake με παγωτό, bubble waffle, χειροποίητες καραμέλες και ζαχαρωτά. Στα λιγοστά τραπεζάκια που υπάρχουν έξω από το μαγαζί, μπορείτε να κάτσετε και να δοκιμάσετε όλες τις λιχουδιές που θα ικανοποιήσουν τον ουρανίσκο σας προτού συνεχίσετε τη βόλτα σας.

EVERGREEN VEGAN & VEGETARIAN


ΤΗΛ.99855919
Λεωφ. Νεχρού, Μουσείου και οδού Κινύρα, Λευκωσία
Ένα μοναδικό στέκι στον καταπράσινο δημοτικό κήπο που προσφέρει νόστιμες vegan και χορτοφαγικές επιλογές. Ένας περιποιημένος χώρος με λαμπάκια να φωτίζουν τα βράδια, δημιουργώντας μια ωραία ατμόσφαιρα στο κέντρο της Λευκωσίας. Αξίζει να τον επισκεφτείς, ακόμη και αν δεν είσαι οπαδός της γαστρονομικής αυτής σχολής. Το μενού τους αποτελείται από σνακ όπως ωμοφαγικές μπάλες ενέργειας, σαλάτες, σάντουιτς. Στα κυρίως πιάτα θα βρείτε χορτοφαγικά noodles, χορτοφαγικές πίτσες, burgers και ροφήματα από βιολογικά προϊόντα, καφέδες, φρέσκους χυμούς και ροφήματα πρωτεΐνης. Ο χώρος διοργανώνει συχνά θεματικές βραδιές με μουσική από εγχώριους DJ’s.

INTERNO 3


ΤΗΛ.22516516
Μενάδρου 3, Λευκωσία
Στην πολυσύχναστη οδό Μενάνδρου, εκεί που στεγαζόταν το Pyxida Oyster Bar, σε ένα κλασικό σκηνικό με κάποιες μοντέρνες πινελιές, το ιταλικό εστιατόριο σε ταξιδεύει με τις γεύσεις του. Tο Interno 3 είναι δημιουργημένο από τους ιδιοκτήτες του Il Boccon Divino, του εστιατορίου που βρίσκεται στο Eden Square στον Πρωταρά. Το μενού του εστιατορίου πραγματικά κατέχει την ιταλική κουζίνα, με αυθεντικές πρώτες ύλες, προσεκτικά διαλεγμένα υλικά και νόστιμα πιάτα που συνδυάζουν κλασικά υλικά. Μια μεγάλη λίστα από ζυμαρικά, ριζότο, ορεκτικά to share, κυρίως πιάτα με steak αλλά και θαλασσινά, ραβιόλια δεν θα σας απογοητεύσει. Η κάβα του μεγάλη και εντυπωσιακή με πάνω από 100 ετικέτες κρασιών από ξένους αμπελώνες (από Ιταλία, Γαλλία, Ισπανία και αλλού). Μην παραλείψετε το τιραμισού.