ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τα trends της εβδομάδας

WIZ TEAM

Καλοκαιράκι και εσείς ψάχνετε, διαβάζετε και επισκέπτεστε διάφορα spots που σας κίνησαν την προσοχή! Συλλέξαμε τις πιο δημοφιλείς αναζητήσεις της εβδομάδας που μάς πέρασε και σάς τις παρουσιάζουμε...

SEA CAVES LOUNGE BAR


ΤΗΛ.96626567
Λεωφ. Θαλασσινών Σπηλιών Πέγεια
Ένα όμορφο, ατμοσφαιρικό, παραθαλάσσιο all day στέκι, ιδανικό για να απολαύσεις ρομαντικά ηλιοβασιλέματα και όχι μόνο. Το μενού του περιλαμβάνει μεταξύ άλλων καλοψημένες μπριζόλες, burgers, αλλά και platters με θαλασσινά. Η θέα στη θάλασσα συνδιάζεται μοναδικά με τα άψογα κοκτέιλ που ετοιμάζει ο μπάρμαν.

ΤΟ ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ


ΤΗΛ.22252951
Καντάρας 6, Αγλαντζιά
Eνα καλόγουστο ταβερνάκι στην Α.Ε Κυθραίας με φιλικό περιβάλλον. Προσφέρει πλούσιους ποιοτικούς μεζέδες όπως σουβλάκια, παϊδάκια, σεφταλιές, νόστιμα συνοδευτικά και διάφορα άλλα πιάτα που ετοιμάζονται με πολύ μεράκι. Μην ξεχάσετε να δοκιμάσετε τις σπεσιαλιτέ του μαγαζιού πανσέτα με bbq σος και κοτόπουλο μαριναρισμένο με μουστάρδα.

MYLOS RESTAURANT


ΤΗΛ.26342676
Πάνο Γιαλιάς, Πάφος
Οικογενειακή ταβέρνα σε ένα γαλήνιο, ήσυχο περιβάλλον στο καταπράσινο δάσος στην Πάφο. Στο μενού τους θα βρείτε αφέλια, στιφάδο, καουρμά, κεφτέδες, σουβλάκι και σούβλα, οφτό κλέφτικο, αλλά μπορείτε να βρείτε και επιλογές σε ψάρι. Τετάρτη, Παρασκευή και Σάββατο βράδυ προσφέρουν special buffet επιλογές.

HONEST BREAD


ΤΗΛ.99948464
Aριστοφάνους 25 Στρόβολος
Ένας μικρός φούρνος με ιδιαίτερο χαρακτήρα και μοναδικά χειροποίητα προϊόντα στον Στρόβολο. Στα ράφια του θα βρείτε μεταξύ άλλων ψωμί βρώμης με προζύμη, πολύσπορο με προζύμη, κυπριακό προζυμένο, λαχταριστά αφράτα χειροποίητα κρουασάν, φρεσκότατες πεντανόστιμες ταχινόπιτες καθώς και φρεσκοψημένες ελιόπιτες. Μη ξεχάσετε να δοκιμάσετε τα cruffins με διάφορες επικαλύψεις.

GLORIA JEAN'S


ΤΗΛ.22252134
Αγίου Νικολάου 41, Έγκωμη, Λευκωσία
Αυστραλέζικη αλυσίδα με υψηλής ποιότητας speciality coffee από διαφορετικές ποικιλίες και χαρμάνια, αλλά και ροφήματα με χαμηλές θερμίδες! Δημοφιλές το κλασικό café latte. Ωραία ατμόσφαιρα, φιλική εξυπηρέτηση και αξεσουάρ που κάνουν την εμπειρία του καφέ στο σπίτι πιο απολαυστική.