ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τα trends της εβδομάδας

WIZ TEAM

Καλοκαιράκι και εσείς ψάχνετε, διαβάζετε και επισκέπτεστε διάφορα spots που σας κίνησαν την προσοχή! Συλλέξαμε τις πιο δημοφιλείς αναζητήσεις της εβδομάδας που μάς πέρασε και σάς τις παρουσιάζουμε...

Ο Φύτος


Κάθηκας, Πάφος
Τηλ.26632965
Ο απόλυτος ορισμός του κυπριακού σουβλιτζίδικου. Σουβλάκια και σεφταλιές μέσα στους αμπελώνες του Κάθηκα ο Φύτος ξεκίνησε ως καντίνα πριν χρόνια και εξελίχτηκε ως το hot spot για σουβλάκια αλλά και μαγειρευτά. Ένα μενού απλό με λιτά πράγματα, πιάτα σχάρας, σαλάτες και παραδοσιακά και ορεκτικά φτιαγμένα με πολλή αγάπη σε μια οικογενειακή επιχείρηση όπως παλιά. Μην ξεχάσετε να δοκιμάσετε τους καταπληκτικούς κεφτέδες του!

Παγωταρία Papafilippou Κρίτου Τέρρα


Κέντρο χωριού Κρίτου Τέρρα
Τηλ.99990726
Μικρό και με λιγοστά τραπεζάκια θα το βρείτε στον δρόμο προς τους περίφημους καταρράκτες της Κρίτου Τέρρα, στο κέντρο του χωριού, οπου τα τελευταία χρονια έγινε talk of the town. Must στάση μετά το περπάτημα στο δάσος στους καταρράκτες για τις κλασσικές γεύσεις παπαφιλίππου.

Κρίτου Τέρρα Waterfalls Cafe


Κρίτου Τέρρα, Κέντρο Χωρίου
Τηλ.99990726
Καφενεδάκι στο κέντρο του χωρίου πάνω στον δρόμο προς τους καταρράκτες. Στο café θα βρεις μυρωδάτοι καφέδες, δροσιστικά ποτά, snack και γλυκά του κουταλιού. Μην διστάσετε να δοκιμάσετε την φρέσκα αναρή με χαρουπόμελο. Brunch τα σαββατοκύριακα κατόπιν κράτησης.

Τρεις & o Κούκος


Λυσάνδρου 2 και Ιφιγενείας, Στρόβολος, Λευκωσία
Τηλ.22320380
Ένας μικρός σχετικά χώρος σε κεντρικό δρόμο στην Ακρόπολη. Νόστιμοι, κλασικά πιάτα, με άρωμα ελληνικό και σπιτική φροντίδα. Εδώ θα γευτείς απίθανους κολοκυθοκεφτέδες, φάβα, φλογερά γεμιστή με φέτα, μπιφτέκια αλλά και υπέροχο σουβλάκι από κοτόπουλο μπούτι. Κάθε Πέμπτη ψήνουν υπέροχα ζουμερά κομμάτια στέικ ενώ τις Τρίτες προσφέρουν αντικριστό ψημένο σε Ofyr bbq. Μην ξεχάσεις να απολαύσεις το γευστικό γλυκό που λέγεται δροσερή πανδαισία, όνομα και πράγμα.

Kollaborative Coffee Roasters


Βασ. Φρειδερίκης 4, Λευκωσία
Ένα all day roastery και bar στο κέντρο της Λευκωσίας, που προσφέρει εκτός από την καλαίσθητη διακόσμησή του, ιδιαίτερα χαρμάνια καφέ αλλά και κοκτέιλ. Η μέρα στο Kollaborative ξεκινάει νωρίς το πρωί (από τις 7.30 π.μ.), με καλοφτιαγμένο speciality καφέ που καβουρδίζουν οι ίδιοι, ενώ από τις 6 το απόγευμα έως και περίπου τις 12 το βράδυ το μπαρ του προτείνει εξαιρετικά fine drinking cocktails, που έχουν γίνει talk of the town. Το Kollaborative είναι ιδανικό για μετά τη δουλειά ή τα ψώνια ή για ένα κοκτέιλ, με τη λίστα να περιλαμβάνει κάποια ιδιαίτερα δημιουργικά signatures.