ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τα trends της εβδομάδας

WIZ TEAM

Παλαιά Ελιά


Σταδίου 44, Στρόβολος, Λευκωσία
ΤΗΛ.22252600
Ένα σύγχρονο, ωραίο μεζεδο-εστιατόριο στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου του Κεραυνού στον Στρόβολο. Την προσοχή σίγουρα θα σας τραβήξει η όμορφη αυλή του. Εδώ θα γευτείτε πιάτα στα κάρβουνα, αρνίσιο κότσι, burgers, πίτσες και πολλά άλλα. Ο χώρος λειτουργεί καθημερινά μεσημέρι και βράδυ. Από το μενού δεν λείπουν οι καφέδες, διάφορα δροσιστικά ποτά και κοκτέιλ.

Τυλιχτό


47 Κανάρη, Λεμεσός
ΤΗΛ.70070070
Στις νόστιμες παραδοσιακές πίτες του μαγαζιού, χωρούν από γύρος και σουβλάκι μέχρι σουτζουκάκια, κοτομπέικον και κεμπάπ. Με τα αγνά υλικά του, το Τυλιχτό θα ικανοποιήσει την όρεξη τόσο εκείνων που αναζητούν την απόλυτη εμπειρία φαγητού όσο και εκείνων που ακολουθούν την καθημερινή υγιεινή διατροφή τους. Ο χώρος στεγάζεται στη νέα Agora στη Λεμεσό.

Καληδόνια Ρωτής


Ολύμπου 31, Πλάτρες, Λεμεσός
ΤΗΛ.25421019
Μια πολύ καλή επιλογή για φαγητό στο βουνό. Όμορφος, λιτός χώρος στο κέντρο των Πλατρών προσφέρει νόστιμες κυπριακές γεύσεις όπως σουβλάκια, αφέλια, οφτό κλέφτικο, γευστικούς μεζέδες αλλά και φρέσκια πέστροφα. Στα συν η υπέροχη σπιτική μηλόπιτά τους.

Street Food Hooligans


Πλατεία Σαριπόλου, Λεμεσός
ΤΗΛ.25101905
Μπεργκεράδικο στημένο με street διάθεση στην πλατεία Σαριπόλου, δημιουργία του νεαρού σεφ Τίμου Ζαχαράτου (που τον γνωρίσαμε στο Jam). Εδώ το αγαπημένο street food κολάζει και άγιο με τις ιδιαίτερες και δελεαστικές του εκδοχές. Με στημένους πάγκους για να απολαύσετε επιτόπου τις δημιουργίες τους, θα γευτείτε burgers, μπριζόλες, hotdogs αλλά και απίθανες γλυκές λιχουδιές όπως churros, donuts αλλά και burger με σοκολάτα.

The Third Room


Κωνσταντίνου Καλογερά 99, Λάρνακα
ΤΗΛ.99051251
Ένας χώρος με το concept του specialty coffee + distillery bar, στο κέντρο της Λάρνακας. Εδώ μπορείς να βρεθείς κάθε ώρα της ημέρας για να απολαύσετε έναν καλό καφέ, καλό φαγητό και μοναδικά κοκτέιλ, όλα προσαρμοσμένα σε ένα κοινό χώρο. Εκτός απ’ αυτά, θα βρείτε πολλά «ζυμωμένα» μη αλκοολούχα ποτά που φτιάχνονται εδώ, όπως kefir water grain, kombucha, Tepache, μεξικανικό fermented ποτό που φτιάχνεται από ανανά. Αρκετές επίσης επιλογές σε φαγητά για vegan και non vegan, με το μενού να αλλάζει κατά διαστήματα.