ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τα trends της εβδομάδας

WIZ TEAM

Εβδομάδα ήταν και πέρασε! Eσείς ψάχνετε, διαβάζετε και επισκέπτεστε διάφορα spots που σας κίνησαν την προσοχή! Εμείς συλλέξαμε τις πιο δημοφιλείς αναζητήσεις της εβδομάδας που μάς πέρασε και σάς τις παρουσιάζουμε...

Επαρχιακή


τηλ.7007444
Αγίας Παρασκευής 27, Γερμασόγεια
Βρίσκεται στην καρδιά της Γερμασόγειας σε ένα ανακαινισμένο παλιό αρχοντικό. Πρόκειται για έναν ζεστό, παραδοσιακό χώρο στον οποίο μπορείτε να γευτείτε αυθεντικούς κυπριακούς μεζέδες και όχι μονο. Ιδανικός προορισμός για να περάσετε αξέχαστα βράδια διασκέδασης με ζωντανή μουσική μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Sir. Meat


τηλ.96674504
Ηλία Καννάουρου, Ύψωνας, Λεμεσός
Δύο καλοί φίλοι, ο Αλέξανδρος και ο Στάθης, άνοιξαν μια φίνα καντίνα στον Ύψωνα στην Λεμεσό που πουλάει απολαυστικά ζουμερά burgers. Ίσως συναντήσετε αρκετή ουρά, αλλά με ένα τηλέφωνο μπορείς να παραγγείλεις το burger σου και να το παραλάβεις έτοιμο και ζουμερό για να μην περιμένεις. Στο μενου τους θα βρείτε επίσης hot dogs και σάντουιτς.

Στασικράτους 30


τηλ.22333808
Στασικράτους 30, Λευκωσία
All day cafe στη γνωστή εμπορική οδό. Από νωρίς το πρωί με καφέδες, ροφήματα και σνακ, burger, πιάτα από τη διεθνή κουζίνα, σούπα ημέρας και αλκοολούχα ποτά. Brunch τα σαββατοκύριακα. Comfort ατμόσφαιρα, mainstream μουσική, νεαρόκοσμος, φοιτητοπαρέες, ωραία vibes. Βεράντες με τραπεζάκια έξω.

Spoon Nicosia


Mάρκου Δράκου 3 Λευκωσία
Ένα ιδιαίτερο, νεανικό concept που ήρθε από την πόλη των φοιτητών, την Θεσσαλλονική και βρίσκεται στην Έγκωμη. Το μενού του Spoon περιλαμβάνει μεταξύ άλλων σαλάτες, snacks, σάντουις, πρωινό, εμπνευσμένα πιάτα με pasta, croque monsieur, open sandwiches, tortillias, γλυκά και φρέσκα γιαούρτια, energy drinks, καφέδες, φυσικούς χυμούς και ποικιλία ροφημάτων.

Pull a mango


τηλ.70099770
Στασικράτους 40, Λευκωσία
Ένα all day café bar στη Στασικράτους, κάτω από το Βox Stasikratous club που ήρθε για να ταράξει τα νερά. Στόχος του είναι να ζωντανέψει την περιοχή με τον εκπληκτικό του χώρο αλλά και να συναρπάσει με τα ιδιαίτερα cocktail του. Είναι ένα στέκι που ενδείκνυται για να πιείτε από νωρίς το πρωί ποιοτικό καφέ να συνεχίσετε με απογευματινό το ποτό σας και να απολαύσετε επιλογές φαγητού από την διεθνή κουζίνα.