ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τα trends της εβδομάδας

WIZ TEAM

Εβδομάδα ήταν και πέρασε! Eσείς ψάχνετε, διαβάζετε και επισκέπτεστε διάφορα spots που σας κίνησαν την προσοχή! Εμείς συλλέξαμε τις πιο δημοφιλείς αναζητήσεις της εβδομάδας που μάς πέρασε και σάς τις παρουσιάζουμε...

Κατώι


Λινού 25, Όμοδος, επ. Λεμεσού
τηλ.25423033
Κλασικές γεύσεις αλλά και σύγχρονο πνεύμα σε αγαπημένους μεζέδες, από τον executive chef Παναγιώτη Παναγιώτου, ο οποίος δημιουργεί ένα νέο γευστικό ρεπερτόριο. Ενημερωμένη κάβα κρασιών, καλή εξυπηρέτηση, με ξεχωριστούς χώρους εκδηλώσεων.

Crepa Crepa


τηλ.22592592
Λήδρας 242, Λευκωσία
Αλυσίδα σε Ελλάδα, Κατάρ και Τυνησία που κατέφθασε στην Κύπρο για να προσφέρει ποιοτικές επιλογές σε κρέπες και να γλυκάνει το κοινό με τις δημιουργίες της. Με παραδοσιακά και αυθεντικά υλικά, εδώ θα έρθετε να δοκιμάσετε λαχταριστές κρέπες με επιρροές απ΄ όλο τον κόσμο, μικρά crepa bites, ξεχωριστά crepa dogs, το ανατρεπτικό crepa cone που δίνει καινούργιο νόημα στο παραδοσιακό χωνάκι παγωτό αλλά και λαχταριστά pancakes που θα τρελάνουν και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο.

Επαρχιακή


Αγίας Παρασκευής 27, Γερμασόγεια
τηλ.70074444
Βρίσκεται στην καρδιά της Γερμασόγειας σε ένα ανακαινισμένο παλιό αρχοντικό. Πρόκειται για έναν ζεστό, παραδοσιακό χώρο στον οποίο μπορείτε να γευτείτε αυθεντικούς κυπριακούς μεζέδες και όχι μονο. Ιδανικός προορισμός για να περάσετε αξέχαστα βράδια διασκέδασης με ζωντανή μουσική μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. 

Μεζεδοκαφενείο Χωρίς Άγχος


Τηλ.97892709
Στέλιου Μαυρομμάτη, Αγία Βαρβάρα, Λευκωσία
Μεζεδοκαφενείο που βρίσκεται στο χωριό Αγία Βαρβάρα λίγο έξω από την Λευκωσία. Ένας χώρο που σε κερδίζει από την πρώτη στιγμή αφού αποπνέει ηρεμία αλλά και νοσταλγία στο παλιό προσφέρει μικρούς μεζέδες εξαιρετικής νοστιμιάς με απολαυστικά πιάτα από επιλεγμένα κρεατικά και φρέσκα θαλασσινά. Συχνά με γνώριμες πενιές από εγχωρίους καλλιτέχνες. Ο χώρος διαθέτει όμορφη περιποιημένη αυλή.

Dora's Armenian Kitchen


Τηλ.22261400
Κυριάκου Μάτση 57, Άγιος Δομέτιος, Λευκωσία
Νόστιμες αραβικές γεύσεις όπως λαχματζούν, χαλουμωτή, φαλάφελ αλλά και πεντανόστιμο γλυκό medovik. Ιδανικό για γρήγορο γεύμα στο γραφείο. Υπηρεσίες delivery.