ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τα trends της εβδομάδας

WIZ TEAM

Τελευταία εβδομάδα του Οκτώβρη και εσείς ψάχνετε, διαβάζετε και επισκέπτεστε διάφορα spots που σας κίνησαν την προσοχή! Εμείς συλλέξαμε τις πιο δημοφιλείς αναζητήσεις της εβδομάδας που μάς πέρασε και σάς τις παρουσιάζουμε...

ESOBGA


τηλ.96505060
Αγάθωνος 4, Στρόβολος, Λευκωσία
Ο Σύνδεσμος Αποφοίτων του English School στεγάζεται σε μια εξαιρετική τοποθεσία, στην αρχή του πάρκου Αγίου Δημητρίου. Ο κυριότερος λόγος για να τον επισκεφθείς είναι το γευστικότατο χοιρινό σουβλάκι του, από τα καλύτερα της πόλης. Σερβίρεται μαζί με κυπριακούς μεζέδες: σαλάτα, χαλούμι, αγρέλια με αβγά, κυπριακό λουκάνικο, μαριναρισμένο κοτόπουλο σουβλάκι και κρέας στα κάρβουνα. Ο χώρος εσωτερικά είναι τυπικός χωρίς κάτι ιδιαίτερο, το καλοκαίρι όμως είναι χάρμα ιδεάστε στη μεγάλη αυλή του, περιτριγυρισμένη από πεύκα.

Το Πάνθεον


τηλ.22652502
Πολύστυπος, επ. Λευκωσίας
Μέσα στο καταπράσινο κοινοτικό πάρκο του Πολύστυπου, που είναι ένα από τα πέντε ψηλότερα χωριά της Κύπρου. Ανοικτό το σαββατοκύριακο από το πρωί με καφέδες και ροφήματα, στη συνέχεια με τοπικές γεύσεις, κρέατα στα κάρβουνα, κρασί από το χωριό, με κυπριακή φιλοξενία.

The House of Fish and Chips


τηλ.22480450
Αγίου Γεωργίου 51β, Λατσιά, Λευκωσία
Φισάδικο, όπως λέμε στα Κυπριακά, σε κεντρική οδό των Λατσιών, στη Λευκωσία. Τον παναρισμένο μπακαλιάρο, τo αγαπημένο street food των Άγγλων, καθώς και άλλα ψάρια μπορείτε να τα απολαύσετε στα λιγοστά τραπεζάκια του χώρου αλλά και take away στο σπίτι συνοδεύοντάς τα με φρεσκοψημένες πατάτες ή πουρέ αρακά ή διάφορα άλλα συνοδευτικά που προτιμούν οι Άγγλοι. Μη χάσετε τις Pukka πίτες τους. Υπηρεσίες delivery.

Το Πάρκο


τηλ.22371558
Αλεξανδρου Παναγουλη, Λακατάμια, Λευκωσία
Κάτω από τα δέντρα του κήπου θα απολαύσετε σουβλάκια πλούσια σε γεύση και σε ποσότητα. Μικρός εσωτερικός χώρος με λίγα τραπέζια άλλα με φιλόξενη και πρόθυμη συμπεριφορά από τους ιδιοκτήτες.

Evergreen Vegan & Vegetarian


τηλ.99855919
Λεωφ. Νεχρού, Μουσείου και οδού Κινύρα, Λευκωσία
Ένα μοναδικό στέκι στον καταπράσινο δημοτικό κήπο που προσφέρει νόστιμες vegan και χορτοφαγικές επιλογές. Ένας περιποιημένος χώρος με λαμπάκια να φωτίζουν τα βράδια, δημιουργώντας μια ωραία ατμόσφαιρα στο κέντρο της Λευκωσίας. Αξίζει να τον επισκεφτείς, ακόμη και αν δεν είσαι οπαδός της γαστρονομικής αυτής σχολής. Το μενού τους αποτελείται από σνακ όπως ωμοφαγικές μπάλες ενέργειας, σαλάτες, σάντουιτς. Στα κυρίως πιάτα θα βρείτε χορτοφαγικά noodles, χορτοφαγικές πίτσες, burgers και ροφήματα από βιολογικά προϊόντα, καφέδες, φρέσκους χυμούς και ροφήματα πρωτεΐνης. Ο χώρος διοργανώνει συχνά θεματικές βραδιές με μουσική από εγχώριους DJ’s.