ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τα trends της εβδομάδας

WIZ TEAM

Μπήκαμε στον τελευταίο μήνα του φθινοπώρου και η πρώτη του εβδομάδα ήδη πέρασε! Εσείς ψάχνετε, διαβάζετε και επισκέπτεστε διάφορα spots που σας κίνησαν την προσοχή. Εμείς συλλέξαμε τις πιο δημοφιλείς αναζητήσεις της εβδομάδας που μας πέρασε και σας τις παρουσιάζουμε...

Ποταμός


Τηλ.22643315
Καμπί, επ. Λευκωσίας
Δίπλα στον ποταμό του χωριού, η κα Μηλίτσα που έχει το πρόσταγμα στην κουζίνα θα σας φιλέψει με ό,τι καλύτερο. Νόστιμοι μεζέδες σχάρας και κατσαρόλας, ενώ από Παρασκευή έως Κυριακή και με οφτό κλέφτικο. Τις Κυριακές, γιορτές και αργίες με σούβλα, οφτό, μακαρόνια του φούρνου, κουπέπια, εξαιρετικούς ανθούς, στιφάδο κ.ά. Φρέσκα εποχιακά χορταρικά από τον κήπο και πρώτες ύλες από τοπικούς παραγωγούς. Φιλικό για χορτοφάγους και οικογένειες με παιδιά. Μεγάλη δροσερή αυλή το καλοκαίρι, τα βράδια θέλεις και ζακέτα.

The House of Fish and Chips


Τηλ.22480450
Αγίου Γεωργίου 51β, Λατσιά, Λευκωσία
Φισάδικο, όπως λέμε στα Κυπριακά, σε κεντρική οδό των Λατσιών, στη Λευκωσία. Τον παναρισμένο μπακαλιάρο, τo αγαπημένο street food των Άγγλων, καθώς και άλλα ψάρια μπορείτε να τα απολαύσετε στα λιγοστά τραπεζάκια του χώρου αλλά και take away στο σπίτι συνοδεύοντάς τα με φρεσκοψημένες πατάτες ή πουρέ αρακά ή διάφορα άλλα συνοδευτικά που προτιμούν οι Άγγλοι. Μη χάσετε τις Pukka πίτες τους. Υπηρεσίες delivery.

Rafael's


Τηλ.99402650
Ανδρέα Ζάκου 3, Λεμεσός
Καντίνα σε κεντρικό δρόμο στη Λεμεσό που αγαπά τις ναπολιτάνικες πίτσες. Με graffiti ως εξωτερική διακόσμηση και στημένη πάντα στο ίδιο σημείο, εδώ θα έρθετε να απολαύσετε νόστιμες πίτσες επιλέγοντας ανάμεσα σε 9 γνώριμες επιλογές. Μερικές από αυτές είναι η πίτσα Μαργαρίτα, η Diavola, η Pizza Napoli αλλά και η χορτοφαγική.

Άγιος Επίκτητος


Τηλ. 99346529
Πολιτιστικό Κέντρο, Αρμενοχώρι, επ. Λεμεσού
Οικογενειακή ταβέρνα στο Αρμενοχώρι, με παραδοσιακές, σπιτικές γεύσεις και διάφορα κρεατικά όλα ψημένα στα κάρβουνα, καλή σχάρα, υπέροχα αρνίσια παϊδάκια! Ξυλόφουρνος για οφτό κλέφτικο, κεφαλάκι και ταβά, φιλική και για χορτοφάγους. Με γρήγορο σέρβις, τζάκι για τις κρύες νύχτες και φοβερή θέα της Λεμεσού όλο τον χρόνο. Από τις καλύτερες ταβέρνες της επαρχίας.

Ερυθροδόντας


Τηλ.22542942
Παναγιας 4, Λυθροδόντας, Λευκωσία
Ταβέρνα στα πέριξ της Λευκωσίας. Ένας παραδοσιακός χώρος και στέκι για τους λάτρεις του καλού μεζέ. Στη διακόσμηση θα δεις παλιά κυπριακά αντικείμενα ενώ στο μενού του θα βρεις πλούσια πιάτα από την κυπριακή κουζίνα όπως κρεατικά στα κάρβουνα, χαλούμι, καραόλους, λουκάνικο. Ο χώρος διαθέτει μεγάλη αυλή και όμορφο παιδότοπο. Ζωντανή μουσική κάθε Παρασκευή με λαϊκό και ρεμπέτικο πρόγραμμα.