ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τα trends της εβδομάδας

WIZ TEAM

Εσείς ψάχνετε, διαβάζετε και επισκέπτεστε διάφορα spots που σας κίνησαν την προσοχή. Εμείς συλλέξαμε τις πιο δημοφιλείς αναζητήσεις της εβδομάδας που μας πέρασε και σας τις παρουσιάζουμε...

Όασις


Τηλ.99413275
Χωριό Κιδάσι, Πάφος
Καφεστιατόριο στο χωριό Κιδάσι στην ορεινή Πάφο, που προσφέρει παραδοσιακό φαγητό στον ξυλόφουρνο. Εδώ θα απολαύσετε νόστιμη κυπριακή κουζίνα, με σπιτικές γεύσεις και αγνά υλικά, που σερβίρονται με αγάπη και υπερηφάνεια από την οικογένεια που έχει τον χώρο.

Σουβάντζα


Τηλ.22633360
Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ'2, Αγροκηπιά, Λευκωσία
Kυπριακή κουζίνα, λαχταριστά είδη σχάρας, πλούσιοι μεζέδες και κυπριακά εδέσματα όπως σούβλα χοιρινή, σούβλα κοτόπουλο, παστίτσιο και άλλα. Όμορφη αυλή το καλοκαίρι, σόμπα και ζεστή ατμόσφαιρα τον χειμώνα.

Γλυκόσπιτο


Τηλ.25344222
Φραγκλίνου Ρούσβελτ 181Ε, Λεμεσός
Πρόκειται για άλλον έναν γλυκό πειρασμό που βρίσκεται στο Ζακάκι της Λεμεσού. Το Γλυκόσπιτο περιλαμβάνει μεγάλη ποικιλία από νόστιμα σιροπιαστά γλυκά, λουκουμάδες,παγωτό, βάφλες αλλά και donuts. Εκτός από αυτές τις γλυκές αμαρτίες, το μενού συμπληρώνουν τα milkshakes και smoothies.

Το Μεζεδόσπιτο


Τηλ.22251051
Προσεγμένη ταβέρνα στην Λακατάμια. Θα βρείτε διάφορα είδη σχάρας, κεφτέδες, κλασικούς κυπριακούς μεζέδες με κρεατικά και ζεστά πιάτα. Το μέσα της ταβέρνας είναι περιποιημένο, σε λιτές γραμμές διακόσμησης όπως και η εξωτερική του αυλή. Συχνά με ζωντανή μουσική. Τρίτη και Πέμπτη προσφέρουν και οφτό κλέφτικο.

Το Κουλτουριάρικο


Τηλ.99625695
Μοσφιλωτή, δίπλα στον κυκλικό κόμβο
Μετακόμισε πρόσφατα στη Μοσφιλωτή σε μεγαλύτερο χώρο, δίπλα από τον κυκλικό κόμβο. Σχάρα, τηγάνι αλλά και χόρτα. Δοκιμάστε σουβλάκι, σιεφταλιά, κεφτέδες με μπόλικη κανέλα. Οι μεζέδες είναι για πολύ δυνατά πιρούνια, έχει και υπέροχα κουπέπια. Αν είστε τυχεροί θα πετύχετε μυρωδάτο ζεστό χαλβά της κατσαρόλας.