ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τα trends της εβδομάδας

WIZ TEAM

Εβδομάδα ήταν και πέρασε! Eσείς ψάχνετε, διαβάζετε και επισκέπτεστε διάφορα spots που σας κίνησαν την προσοχή! Εμείς συλλέξαμε τις πιο δημοφιλείς αναζητήσεις της εβδομάδας που μάς πέρασε και σάς τις παρουσιάζουμε...

Σουβάντζα


ΤΗΛ.22633360
Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ'2, Αγροκηπιά, Λευκωσία
Kυπριακή κουζίνα, λαχταριστά είδη σχάρας, πλούσιοι μεζέδες και κυπριακά εδέσματα όπως σούβλα χοιρινή, σούβλα κοτόπουλο, παστίτσιο και άλλα. Όμορφη αυλή το καλοκαίρι, σόμπα και ζεστή ατμόσφαιρα τον χειμώνα.

Το Κουλτουριάρικο


ΤΗΛ.99625695
Μοσφιλωτή, δίπλα στον κυκλικό κόμβο
Μετακόμισε πρόσφατα στη Μοσφιλωτή σε μεγαλύτερο χώρο, δίπλα από τον κυκλικό κόμβο. Σχάρα, τηγάνι αλλά και χόρτα. Δοκιμάστε σουβλάκι, σιεφταλιά, κεφτέδες με μπόλικη κανέλα. Οι μεζέδες είναι για πολύ δυνατά πιρούνια, έχει και υπέροχα κουπέπια. Αν είστε τυχεροί θα πετύχετε μυρωδάτο ζεστό χαλβά της κατσαρόλας.

Γεύση και Παρέα


ΤΗΛ.97904360
Σουλίου 2, Λυθροδόντα, Λευκωσία
Απάχικη ταβέρνα στο χωριό Λυθροδόντα, στη Λευκωσία. Με την πέτρα να υπερισχύει στη διακόσμηση, λιγοστά τραπέζια και καλτ ατμόσφαιρα, θα απολαύσετε εποχικά πιάτα, μεζέδες, αγαπημένες γεύσεις της κυπριακής κουζίνας. Χορταστικές μερίδες, καλές τιμές.

Ποταμός


ΤΗΛ.22643315
Καμπί, επ. Λευκωσίας
Δίπλα στον ποταμό του χωριού, η κα Μηλίτσα που έχει το πρόσταγμα στην κουζίνα θα σας φιλέψει με ό,τι καλύτερο. Νόστιμοι μεζέδες σχάρας και κατσαρόλας, ενώ από Παρασκευή έως Κυριακή και με οφτό κλέφτικο. Τις Κυριακές, γιορτές και αργίες με σούβλα, οφτό, μακαρόνια του φούρνου, κουπέπια, εξαιρετικούς ανθούς, στιφάδο κ.ά. Φρέσκα εποχιακά χορταρικά από τον κήπο και πρώτες ύλες από τοπικούς παραγωγούς. Φιλικό για χορτοφάγους και οικογένειες με παιδιά. Μεγάλη δροσερή αυλή το καλοκαίρι, τα βράδια θέλεις και ζακέτα. Απαραίτητη κράτηση.

Το Εστιατόριο της Ελένης


ΤΗΛ.99349782
Κόμβος Τρόοδους Τρόοδος
Ένα όμορφο παραδοσιακό απάχικο ταβερνάκι περιτριγυρισμένο από δέντρα και λουλούδια που σερβίρει μαμαδίστικα σπιτικά φαγητά. Τις Κυριακές και τις γιορτές η σούβλα έχει την τιμιτική της, ενω ιδιαίτερα δημοφιλείς είναι οι κολοκυθανθοί, τα κουπέπια και οι κεφτέδες. Η κυρία Ελένη από την Κυπερούντα εδώ και 30 χρόνια προτείνει τα πιάτα της ημέρας και τα σερβίρει μαγειρεμένα πάντα με ιδιαίτερη φροντίδα και αγάπη.