ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τα trends της εβδομάδας

WIZ TEAM

Εβδομάδα ήταν και πέρασε! Eσείς ψάχνετε, διαβάζετε και κρατάτε τους χώρους που σας κίνησαν την προσοχή μέχρι την στιγμή που θα μπορούμε και πάλι να τους επισκεφτούμε! Εμείς συλλέξαμε τις πιο δημοφιλείς αναζητήσεις της εβδομάδας που μάς πέρασε και σάς τις παρουσιάζουμε...

Yasumaki


Τηλ.7778177
Ιναχου 3, Λεμεσός
Αυθεντική ασιατική κουζίνα με διαλεκτά, υψηλής ποιότητας υλικά. Το μενού περιλαμβάνει, γευστικό σούσι, γουόκ, σούπες, σαλάτες, cupcakes και ποτά, μεγάλες μερίδες σε λογικές τιμές. Λειτουργεί μόνο delivery. TΡ.-ΚΥΡ. 11.00 - 22.00

AV Ramen


Τηλ.77773535
Προπυλαίων 19, Λευκωσία
Street food online μαγαζί που προσφέρει νόστιμες γεύσεις επηρεασμένες από την ιαπωνική κουζίνα. Στο μενού του AvRamen θα βρείτε πιάτα όπως γιαπωνέζικες σούπες Ράμεν με χοιρινό, κοτόπουλο και λαχανικά αλλά και ιδιαίτερα σάντουιτς. Εκτός από αυτά, στο μενού υπάρχουν αγαπημένα dumplings και μια επιλογή που μοιάζει με burger, το τηγανητό κοτόπουλο σε bun ψωμάκια. Ο χώρος λειτουργεί μόνο με παραγγελίες delivery.

Ουρανός Roof Bar


Τηλ.26885000
Ποσειδώνος 10, Παφος
Ένα υπέροχο roofbar που ανανέωσε την νυχτερινή ζωή της Πάφου ήρθε για να κάνει τη διαφορά και υπόσχεται υπέροχη θέα και δροσερά κοκτέιλ. Το μπαρ Ουρανός του ξενοδοχείου Annabelle διαθέτει μια ποικιλία υγιεινών επιλογών από φρέσκες σαλάτες και ψάρια. Για δείπνο προσφέρονται μικρά, λαχταριστά πιάτα, ιδανικά για να τα μοιραστείς με παρέα. Για του λάτρεις των fine drinking, οι έμπειροι μπάρμαν δημιουργούν ευφάνταστα κοκτέιλ, πρωτότυπα και αριστουργηματικά spirits, με βάση πάντα φρέσκα υλικά. Με διάφορες θεματικές μουσικές βραδιές με μελωδίες τις λατινικής Αμερικής, ελαφρολαϊκές βραδιές με guest εμφανίσεις ενώ τα Σάββατα αλλά και με jazz τραγούδια.

Η ψησταριά της Μάρως


Τηλ.22519111
Λεωφόρος Νίκης 5, Λευκωσία2251
Διάσημη ψησταριά στη λεωφόρο Νίκης, γνωστή για τα νόστιμα μακαρόνια με κιμά. Εδώ θα δοκιμάσετε νόστιμο μαμαδίστικο φαγητό. Επιλογές όπως κουπέπια, όσπρια, ψάρι πανέ, κοτόπουλο ψησταριάς, κεφτέδες και πολλά άλλα νόστιμα και παραδοσιακά.

 Το Κουλτουριάρικο


ΤΗΛ.99625695
Μοσφιλωτή, δίπλα στον κυκλικό κόμβο
Μετακόμισε πρόσφατα στη Μοσφιλωτή σε μεγαλύτερο χώρο, δίπλα από τον κυκλικό κόμβο. Σχάρα, τηγάνι αλλά και χόρτα. Δοκιμάστε σουβλάκι, σιεφταλιά, κεφτέδες με μπόλικη κανέλα. Οι μεζέδες είναι για πολύ δυνατά πιρούνια, έχει και υπέροχα κουπέπια. Αν είστε τυχεροί θα πετύχετε μυρωδάτο ζεστό χαλβά της κατσαρόλας.