ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τα trends της εβδομάδας

WIZ TEAM

Τελευταία εβδομάδα του χρόνου και εσείς ψάχνετε, διαβάζετε και κρατάτε τους χώρους που σας κίνησαν την προσοχή μέχρι την στιγμή που θα μπορούμε και πάλι να τους επισκεφτούμε! Εμείς συλλέξαμε τις πιο δημοφιλείς αναζητήσεις της εβδομάδας που μάς πέρασε και σάς τις παρουσιάζουμε...

Το Κουλτουριάρικο


Τηλ.99625695
Μοσφιλωτή, δίπλα στον κυκλικό κόμβο
Μετακόμισε πρόσφατα στη Μοσφιλωτή σε μεγαλύτερο χώρο, δίπλα από τον κυκλικό κόμβο. Σχάρα, τηγάνι αλλά και χόρτα. Δοκιμάστε σουβλάκι, σιεφταλιά, κεφτέδες με μπόλικη κανέλα. Οι μεζέδες είναι για πολύ δυνατά πιρούνια, έχει και υπέροχα κουπέπια. Αν είστε τυχεροί θα πετύχετε μυρωδάτο ζεστό χαλβά της κατσαρόλας.

Feelings Chocolates


Τηλ.99852515
Κίμωνος 6, Λεωφόρο Νίκης, Λευκωσία
Kατάστημα στη λεωφόρο Νίκης όπου μπορείτε να βρείτε νόστιμες σοκολατοδημιουργίες. Μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα από νόστιμα κουτιά με σοκολατάκια, υγιεινές επιλογές από σοκολάτες, chocolate bombs για δημιουργία ζεστής σοκολάτας αλλά και custom made επιλογές. Ο χώρος προσφέρει και υπηρεσίες delivery.

Platter Stories


Online shop, order via instagram
Online μαγαζάκι που προσφέρει απολαυστικά platters σε Λευκωσία και Λεμεσό. Σε περιποιημένες συσκευασίες διαθέτει επιλογές όπως πλατό φρούτων, κυπριακό με διάφορα τοπικά προϊόντα, σάντουιτς πλάτερ αλλά και brunch επιλογές που έρχονται στην πόρτα σου. Παραγγελίες μέσω social media.

Η ψησταριά της Μάρως


Τηλ.22519111
Λεωφόρος Νίκης 5, Λευκωσία
Διάσημη ψησταριά στη λεωφόρο Νίκης, γνωστή για τα νόστιμα μακαρόνια με κιμά. Εδώ θα δοκιμάσετε νόστιμο μαμαδίστικο φαγητό. Επιλογές όπως κουπέπια, όσπρια, ψάρι πανέ, κοτόπουλο ψησταριάς, κεφτέδες και πολλά άλλα νόστιμα και παραδοσιακά.

Nippon


Τηλ.24400330
Σταδίου 120, Λάρνακα
Εξαιρετικά δημοφιλές, αγαπημένο των sushi lovers. Δημιουργικές γεύσεις με φαντασία και έμφαση στις πρώτες ύλες. Δυνατό, φρέσκο sushi, υπέροχο black cod, πολύ καλό tataki, γευστικό sashimi και υποδειγματική εξυπηρέτηση. Από τα κορυφαία ιαπωνικά στην Κύπρο, αξίζει τα λεφτά του.

Σπριτσερία Ερμού


Τηλ.99648667
Ερμού 106-108, στοά Κίζη, Λάρνακα
Ένας ωραίος all day χώρος στη στοά Κίζη, που λειτουργεί καθημερινά από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ. Το μενού των φαγητών μικρό αλλά ιδιαίτερο. Εδώ θα έρθεις να απολαύσεις, καφέ, ποτό και το γλυκό σου οποιαδήποτε ώρα της ημέρας. Με ιδιαίτερα πιάτα μεσημέρι και βράδυ, bao buns αλλά και με brunch επιλογές τα σαββατοκύριακα από τις 10.00 μέχρι τις 14.00. Για τους fans των sprits, υπάρχει ειδικό section στο μενού. Στο μενού του θα βρείτε κραφτ κοκτέιλ, δημιουργικά gin tonic, ποτά ποιότητας και μια σειρά από πάνω από 120 εισαγόμενες και τοπικές μπίρες από όλο τον κόσμο. Αν βρεθείτε εδώ, μπορείτε να ξεκινήσετε από το πρωί με μιμόζες, σπριτς μεσημέρι-απόγευμα και νεγκρόνια για το βράδυ. Αξίζει να σημειωθεί ότι στα κοκτέιλ τους δεν χρησιμοποιούν καθόλου ζάχαρη και σιρόπια.