ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τα trends της εβδομάδας

WIZ TEAM

Εσείς ψάχνετε, διαβάζετε, ενημερώνεστε και κρατάτε διάφορα spots που σας κίνησαν την προσοχή. Εμείς συλλέξαμε τις πιο δημοφιλείς αναζητήσεις της εβδομάδας που μας πέρασε και σάς τις παρουσιάζουμε...

Marantona Sandwich


Τηλ.97666693
Σπύρου Κυπριανού 86, Λάρνακα
Αγαπημένο μαγαζί στη Λάρνακα που προσφέρει μοναδικά και ακαταμάχητα σάντουιτς. Εκτός από την επιλογή να φτιάξετε το δικό σας, μπορείτε να βρείτε και διάφορες άκρως χορταστικές προτάσεις. Από το μενού δεν λείπουν τα hamburgers, ο γύρος, οι σαλάτες αλλά και συνοδευτικές επιλογές. Υπηρεσίες delivery.

Poke poke bao bao


Τηλ.22271997
Αρχιεπισκόπου Μακαρίου 43, Λευκωσία
Από εδώ θα γευθείτε αφράτα, μαλακά ψωμάκια που ψήνονται στον ατμό, τα λεγόμενα bao buns. Στο μενού θα βρείτε 8 διαφορετικές επιλογές από bao buns, η μια από αυτές χορτοφαγική. Εκτός από αυτά, στο μενού τους θα βρείτε αγαπημένες signature poke σαλάτες αλλά έχετε και την επιλογή να φτιάξετε τη δική σας (make your own).

Pizzeria Caliano


Τηλ.77777011
Νικόλαου Νικολαΐδη 57, Πάφος
Πιτσαρία στην Πάφο, όπου θα γευθείτε ιταλική πίτσα σε ξυλόφουρνο από φρέσκα, αγνά υλικά και τραγανή, καψαλισμένη βάση. Εκτός από τις νόστιμες πίτσες, εδώ θα βρείτε ραβιόλι, μακαρόνια, σαλάτες, burgers αλλά και μενού για παιδιά. Υπηρεσίες delivery. ΔΕΥ-ΚΥΡ 11.30-22.30

Sonhe all day


Τηλ.94041351
Παπανικολή 82, Λευκωσία
Σε ένα χώρο με ιδιαίτερο design, από το πρωί μέχρι το βράδυ θα απολαύσετε ποιοτικό καφέ και διάφορα άλλα ροφήματα, αλμυρά σνακ, σαλάτες και νόστιμα σάντουιτς. Εκτός από αυτά, στο μενού τους θα βρείτε μπέργκερ, πίτσες και διάφορα άλλα πιάτα της διεθνούς κουζίνας ενώ τα κοκτέιλ δεν λείπουν από την μπάρα τους. Το Sohne με τη μοντέρνα ατμόσφαιρά του είναι ιδανικό για after work drinks στο κέντρο της πρωτεύουσας. Εντύπωση κάνουν και τα χάρτινα take away ποτήρια με τις υπέροχες ζωγραφιές. Υπηρεσίες delivery.

Το Κουλτουριάρικο


Τηλ.99625695
Μοσφιλωτή, δίπλα στον κυκλικό κόμβο
Μετακόμισε πρόσφατα στη Μοσφιλωτή σε μεγαλύτερο χώρο, δίπλα από τον κυκλικό κόμβο. Σχάρα, τηγάνι αλλά και χόρτα. Δοκιμάστε σουβλάκι, σιεφταλιά, κεφτέδες με μπόλικη κανέλα. Οι μεζέδες είναι για πολύ δυνατά πιρούνια, έχει και υπέροχα κουπέπια. Αν είστε τυχεροί θα πετύχετε μυρωδάτο ζεστό χαλβά της κατσαρόλας.