ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τα trends της εβδομάδας

WIZ TEAM

Εσείς ψάχνετε, διαβάζετε, ενημερώνεστε και κρατάτε διάφορα spots που σας κίνησαν την προσοχή. Εμείς συλλέξαμε τις πιο δημοφιλείς αναζητήσεις της εβδομάδας που μας πέρασε και σάς τις παρουσιάζουμε...

Jimmy's killer prawns


Τηλ.25212921
Γεώργιου Γρίβα Διγενή 12, Λεμεσός
Franchise από τη Νότιο Αφρική με μαγαζιά στο Μπαχρέιν αλλά και την Αγγλία. Από εδώ θα γευθείτε φρέσκα ψάρια και θαλασσινά. Στο μενού θα βρείτε γαρίδες, γαύρο, μπακαλιάρο, καλαμάρι, χταπόδια σε διάφορα ψησίματα. Εκτός από τα θαλασσινά, υπάρχουν και επιλογές σε κρέας και steak. Υπηρεσίες delivery.

Grab


ΤΗΛ.25772266
Γρίβα Διγενή 92, Λεμεσός
H φιλοσοφία τους είναι να δημιουργούν από το μηδέν τα χειροποίητα, φρέσκα προϊόντα τους καθημερινά, χρησιμοποιώντας υψηλής ποιότητας υλικά. Εδώ θα απολαύσετε υγιεινά, γρήγορα γεύματα αλλά και φρεσκοψημένα αρτοπαρασκευάσματα. Θα βρείτε επιλογές όπως σαλάτες, vegan προϊόντα, σάντουιτς και wraps, σούπες αλλά και γεύματα με σολομό και κοτόπουλο. Από το μενού τους δεν λείπουν οι γλυκές δημιουργίες όπως κέικ, muffins, donuts και μπάλες ενέργειας. Στο φιλικό τους περιβάλλον μπορείτε να απολαύσετε και ποιοτικό blend καφέ. Υπηρεσίες delivery.

Σάντουιτς Γιαπανά


ΤΗΛ.22672555
Στασάνδρου 2, Λευκωσία
Αν όχι το πιο γνωστό, σίγουρα ένα από τα πιο γνωστά σαντουιτσήδικα που φτιάχνει σάντουιτς από το 1995. Θα το βρείτε στην πολυσύχναστη κεντρική οδό Στασάνδρου. Εδώ θα γευθείτε χορταστικά και οικονομικά σάντουιτς με bestseller το σπέσιαλ.

Στο Σπίτι του Ψαρά


ΤΗΛ.97673308
Κανάρη 47-49, Limassol Agora, Λεμεσός
Βρίσκεται μέσα στην Αγορά της Λεμεσού. Εδώ θα βρείτε φρέσκα ψάρια και θαλασσινά από τα καταγάλανα νερά της Μεσογείου. Ένα μαγαζί πρωτοπόρος σε αυτό που κάνει, καθώς είναι το πρώτο μαγαζί που προσφέρει φρέσκα θαλασσινά απευθείας από τη Μεσόγειο παρέχοντας την επιλογή να τα απολαύσετε μαγειρεμένα και έτοιμά για φάγωμα. Καλές τιμές.

Το Κουλτουριάρικο


Τηλ.99625695
Μοσφιλωτή, δίπλα στον κυκλικό κόμβο
Μετακόμισε πρόσφατα στη Μοσφιλωτή σε μεγαλύτερο χώρο, δίπλα από τον κυκλικό κόμβο. Σχάρα, τηγάνι αλλά και χόρτα. Δοκιμάστε σουβλάκι, σιεφταλιά, κεφτέδες με μπόλικη κανέλα. Οι μεζέδες είναι για πολύ δυνατά πιρούνια, έχει και υπέροχα κουπέπια. Αν είστε τυχεροί θα πετύχετε μυρωδάτο ζεστό χαλβά της κατσαρόλας.