ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τα trends της εβδομάδας

WIZ TEAM

Εσείς ψάχνετε, διαβάζετε, ενημερώνεστε και κρατάτε διάφορα spots που σας κίνησαν την προσοχή. Εμείς συλλέξαμε τις πιο δημοφιλείς αναζητήσεις της εβδομάδας που μας πέρασε και σάς τις παρουσιάζουμε...

Taste Buds


Online Orders
Mαγαζάκι που λειτουργεί μόνο με την υπηρεσία delivery και προσφέρει γεύσεις της αμερικάνικης υπέρου που θα σας κερδίσουν με την πρώτη κιόλας μπουκιά. Στο μενού του θα βρείτε νόστιμες barbeque, comfort food επιλογές όπως ζουμερό κρέας το οποίο σιγοψήνεται για 24 ώρες, tender pork ribs με τη χειροποίητη σάλτσα barbeque, αφράτα buns με ζουμερό και μαλακό pulled pork ή κοτόπουλο αλλά και τάκος με περουβιανό κοτόπουλο και σάλτσα pico de gallo. Ο χώρος λειτουργεί Παρασκευή και Σάββατο από τις 6:30 μέχρι τις 10:30, με παραγγελίες μέσω Bolt Food.

Frixilicious


Τηλ.25726432
Οδός Ήφαίστου, Άγιος Αθανάσιος, Λεμεσός
Ένα concept που εξελίσσεται σταδιακά προκειμένου να παρέχει τις καλύτερες ποιοτικές επιλογές αλλά και εξυπηρέτηση. Στο Frixilicious, παίρνουν ένα κλασικό πιάτο και πειραματίζονται μέχρι να το πάνε ένα βήμα μπροστά, παρουσιάζοντάς μας ένα τελικό αποτέλεσμα με υλικά υψηλής ποιότητας. Στο μενού τους θα βρείτε 6 σταθερές επιλογές burgers (με τη μια να είναι χορτοφαγική) αλλά και ασιατικές σαλάτες. Λειτουργεί μεσημέρι και βράδυ. Υπηρεσίες delivery.

Donuts Duck


Τηλ.96767798
Ζήνωνος Κιτιέως 1, Λιβάδια, Λάρνακα
Μαγαζί στα Λιβάδια της Λάρνακας που προσφέρει νόστιμα γεμιστά donuts σε διάφορες γεύσεις. Εδώ θα απολαύσετε ποικιλία donuts σε δύο μεγέθη (μεσαίο και μεγάλο) όπως Ferrero, summer passion αλλά έχετε και την επιλογή make your own όπου διαλέγετε εσείς τη γεύση που σας αρέσει. Εκτός από τα donuts, θα βρείτε κρέπες, βάφλες, σάντουιτς και τσουρέκι.

Namaste


Τηλ.96067591
Κωνσταντίας 7,Κάτω Πάφος, Πάφος
Με εντυπωσιακή διακόσμηση σε χαλαρή ατμόσφαιρα, σίγουρα θα ενθουσιαστείτε με τις προσεγμένες και ισορροπημένες ινδικές γεύσεις. Το μενού είναι χορτοφαγικό και προσφέρει μεγάλη ποικιλία από παραδοσιακές ινδικές συνταγές οι οποίες συμπληρώνονται από κάποια πιάτα κινέζικης κουζίνας. Το προσωπικό είναι εξαιρετικά φιλικό, λογικές τιμές και γενναιόδωρες μερίδες. 

Το Κουλτουριάρικο


Τηλ.99625695
Μοσφιλωτή, δίπλα στον κυκλικό κόμβο
Μετακόμισε πρόσφατα στη Μοσφιλωτή σε μεγαλύτερο χώρο, δίπλα από τον κυκλικό κόμβο. Σχάρα, τηγάνι αλλά και χόρτα. Δοκιμάστε σουβλάκι, σιεφταλιά, κεφτέδες με μπόλικη κανέλα. Οι μεζέδες είναι για πολύ δυνατά πιρούνια, έχει και υπέροχα κουπέπια. Αν είστε τυχεροί θα πετύχετε μυρωδάτο ζεστό χαλβά της κατσαρόλας.