ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τα trends της εβδομάδας

WIZ TEAM

Εσείς ψάχνετε, διαβάζετε, ενημερώνεστε και κρατάτε διάφορα spots που σας κίνησαν την προσοχή. Εμείς συλλέξαμε τις πιο δημοφιλείς αναζητήσεις της εβδομάδας που μας πέρασε και σάς τις παρουσιάζουμε...

Bonnie Eatery


Online Store
Πρόκειται για ένα street food project που συνδυάζει cocktails & craft beer με τα ιδιαίτερα version σάντουιτς του κλασικού «Sloppy Joe». Τα σάντουιτς αυτά αποτελούνται από βοδινό ή χοιρινό κιμά (το δικό μας έχει και τα δύο), κρεμμύδια, τυρί, σάλτσες και καρυκεύματα ανάμεσα σε φρέσκο ψωμί. Οι ιδιοκτήτες εμπνεύστηκαν από της ιδιαίτερες δεκαετίες των ‘80 και ’90, με το πιάτο αυτό να μεσουρανεί στις αρχές του 20ού αιώνα στις Ηνωμένες Πολιτείες. Τα πιάτα που μπορείτε να βρείτε στο μενού τους είναι το «Sloppy Bonnie» που είναι το μείγμα κιμά μαζί με γιαούρτι και φρέσκο κόλιαντρο μέσα σε φρεσκοψημένο ψωμάκι, και το «Sloppy Clyde» που είναι το ίδιο μείγμα κιμά πάνω σε φρεσκοψημένες πατάτες wedges, γιαούρτι και φρέσκο κόλιαντρο. Όντας «ghost kitchen», δηλαδή μαγαζάκι που μπορείς να βρεις μόνο υπηρεσίες delivery, ο μόνος τρόπος να δοκιμάσετε την Bonnie είναι μέσω Wolt. Εννοείται ότι προστίθενται συνεχώς νέα πιάτα, είτε μόνιμα είτε ημέρας. Εννοείται ότι λόγω του COVID-19, για το ωράριο καλό είναι να ενημερώνεστε από το Facebook και το Instagram page του μαγαζιού.

Ecru


ΤΗΛ.22428428
Λεωφόρος Γρίβα Διγενή 50, Λευκωσία
Ένα ολόφρεσκο όμορφο και γουστόζικο καφέ που βρίσκεται στη λεωφόρο Γρίβα Διγενή. Με το που μπαίνεις στο μαγαζί η μυρωδιά του καφέ σε κερδίζει. Εκτός από τη μεγάλη γκάμα ποιοτικού καφέ, εδώ θα βρεις νόστιμα σνακ όπως σάντουιτς και γλυκά. Υπηρεσίες delivery.

Ο Λίξης

ΤΗΛ.99558418
Ευγενίας και Αντωνίου Θεοδότου 1, Λευκωσία
Με την υπογραφή του αγαπημένου Limoncello, o Λίξης είναι «η θεραπεία στο λιξιό σου» όπως οι ίδιοι αναφέρουν μέσα από το σλόγκαν τους. Το μπεργκεράδικο αυτό που βρίσκεται στο κέντρο της Λευκωσίας προσφέρει απολαυστικά μπεργκερ από εκλεκτές πρώτες ύλες. Από το μενού τους θα βρείτε 9 διαφορετικά μπεργκερς και την επιλογή make your own. Στα συνοδευτικά θα βρείτε πατάτες με πρωτότυπες σος αλλά και απλές. Υπηρεσίες delivery μέσω Wolt.

Το Φεγγαράκι


ΤΗΛ.25747488
Γλάδστωνος 4, Λεμεσός
Μια κλασική, καλτ, κυπριακή σουβλακερί στο κέντρο της Λεμεσού και συγκεκριμένα στην οδό Γλάδστωνος. Ένας χώρος με new age φιλοσοφία, που διατηρεί όμως την παραδοσιακή νόστιμη γεύση του αγαπημένου κυπριακού εδέσματος. Εδώ θα βρεθείτε και θα απολαύσετε σουβλάκι χοιρινό και κοτόπουλο, σεφταλιές, χαλούμι, διάφορα μεζεδάκια όπως μανιτάρια, λουκάνικο, παστουρμά, καθώς και φρέσκες χοντροκομμένες τηγανητές πατάτες. Με υπηρεσίες delivery.

Το Κουλτουριάρικο


Τηλ.99625695
Μοσφιλωτή, δίπλα στον κυκλικό κόμβο
Μετακόμισε πρόσφατα στη Μοσφιλωτή σε μεγαλύτερο χώρο, δίπλα από τον κυκλικό κόμβο. Σχάρα, τηγάνι αλλά και χόρτα. Δοκιμάστε σουβλάκι, σιεφταλιά, κεφτέδες με μπόλικη κανέλα. Οι μεζέδες είναι για πολύ δυνατά πιρούνια, έχει και υπέροχα κουπέπια. Αν είστε τυχεροί θα πετύχετε μυρωδάτο ζεστό χαλβά της κατσαρόλας.