ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τα trends της εβδομάδας

WIZ TEAM

 Εκτός από τις νέες αφίξεις, υπάρχουν οι διαχρονικές και αγαπημένες επιλογές. Εσείς ψάχνετε, διαβάζετε, ενημερώνεστε και κρατάτε διάφορα spots που σας κίνησαν την προσοχή. Εμείς συλλέξαμε τις πιο δημοφιλείς αναζητήσεις της εβδομάδας που μας πέρασε και σάς τις παρουσιάζουμε...

Vino Deli


Online Store
Αδερφάκι του Vino Cultura που προσφέρει απολαυστικά σάντουιτς, σαλάτες, wraps, όλα χειροποίητα, με δικά τους ψωμιά σε στυλ focaccia και ciabatta, με αρκετές vegan/vegetarian επιλογές, συνοδευτικές πατάτες και φυσικά με την υπογραφή της ποιότητας και φρεσκάδας του αγαπημένου εστιατορίου Vino Cultura. Στο μενού επίσης μπορείτε να βρείτε γευστικές επιλογές από πλατό φρούτων, τυριών, tortillas, σάντουιτς και focaccias. To Vino Deli μπορείτε να το βρείτε μέσω της πλατφόρμας Wolt.

Τρίγωνα Πανοράματος


Τηλ.99110803
Αγίας Φυλάξεως 48Δ, Λεμεσός
Ένα μικρό ζαχαροπλαστείο που φτιάχνει φανταστικά γλύκα με συνταγές που κρατάνε από γενιά σε γενιά. Γλύκα σιροπιαστά με ανατολίτικο αέρα όπως γαλακτομπούρεκο, κανταΐφι, σαραγλί, ραβανί, μπακλαβά, εκμέκ κανταΐφι άλλα και τέλειο κέικ πορτοκαλόπιττας. Αυτό όπως που πρέπει να δοκιμάσεις είναι το θεσσαλονικιώτικο έδεσμα τρίγωνα πανοράματος όπου φτιάχνονται από χειροποίητο φύλλο χωρίς συντηρητικά και με αγνά υλικά. Τα τρίγωνα πανοράματος και τα προφιτερόλ παρασκευάζονται πάντα μπροστά στο πελάτη. Πολύ καλές τιμές.

Vero Mexican Cantina


Τηλ.22011260
Κυρηνείας 123 Αγλαντζιά, Λευκωσία
Βρίσκεται στη Λευκωσία και συγκεκριμένα στην Αγλαντζιά. Eδώ θα βρείτε καθημερινά νόστιμα πιάτα που συνθέτουν μια άκρως γευστική εμπειρία και σας ταξιδεύουν στο μακρινό Μεξικό. Burritos, tacos, περιποιημένα quesadillas, fajitas, σαλάτες αλλά και διάφορα ορεκτικά είναι μερικές επιλογές από το μενού. Υπηρεσίες delivery.

Mishmish


Μπουμπουλίνας 12, Λευκωσίας
Ghost εστιατόριο που προσφέρει νόστιμα φαγητά από την πακιστανική κουζίνα. Με πιάτα ημέρας καθημερινά, εδώ θα βρείτε νόστιμες ανατολίτικες γεύσεις που θα σας ενθουσιάσουν. Στο μενού μεταξύ άλλων επιλογών υπάρχουν σαλάτες, ορεκτικά, shish barak, sabanekh με χούμους, malfouf αλλά και γλυκό.

Το Κουλτουριάρικο


Τηλ.99625695
Μοσφιλωτή, δίπλα στον κυκλικό κόμβο
Μετακόμισε πρόσφατα στη Μοσφιλωτή σε μεγαλύτερο χώρο, δίπλα από τον κυκλικό κόμβο. Σχάρα, τηγάνι αλλά και χόρτα. Δοκιμάστε σουβλάκι, σιεφταλιά, κεφτέδες με μπόλικη κανέλα. Οι μεζέδες είναι για πολύ δυνατά πιρούνια, έχει και υπέροχα κουπέπια. Αν είστε τυχεροί θα πετύχετε μυρωδάτο ζεστό χαλβά της κατσαρόλας.