ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τα trends της εβδομάδας

WIZ TEAM

Εκτός από τις νέες αφίξεις, υπάρχουν οι διαχρονικές και αγαπημένες επιλογές. Εσείς ψάχνετε, διαβάζετε, ενημερώνεστε και κρατάτε διάφορα spots που σας κίνησαν την προσοχή. Εμείς συλλέξαμε τις πιο δημοφιλείς αναζητήσεις της εβδομάδας που μας πέρασε και σάς τις παρουσιάζουμε...

Cooked


Online Store, Λευκωσία
Πρόκειται για μια υπηρεσία έτοιμων ποιοτικών γευμάτων τα οποία έχουν προετοιμαστεί σε κενό αέρος με την μέθοδο sous vide και παραδίδονται στην πόρτα σας συσκευασμένα με οδηγίες χρήσης, σε αυτοκόλλητο QR code. Τα γεύματα χρειάζονται μόνο μερικά (10-15) λεπτά ζέσταμα σε τηγάνι ή φούρνο, κι έτσι εξοικονομείται πολύτιμος χρόνος. Στο μενού του μέχρι στιγμής θα βρείτε pulled pork, pulled chicken, pork ribs, grilled peruvian chicken breast, piri piri thighs, και 2 χορτοφαγικές επιλογές (sweet potato & chickpea stew, boiled beans with fresh potatoes & carrots). Προσφέρονται υπηρεσίες delivery μέσω της πλατφόρμας Bolt Food.

Casa Burro


Ιπποκράτους 68Α, Λευκωσία
ΤΗΛ.22006958
Μαγαζί που προσφέρει μεξικανικό φαγητό στην παλιά Λευκωσία. Στο μενού του θα βρείτε όλα τα ωραία και νόστιμα πιάτα της κουζίνας αυτής: tacos, quesadillas, chimichangas, burritos, nachos, διάφορες νόστιμες σος αλλά και αρκετές συνοδευτικές επιλογές.

Η Φουντουκιά


Χωριό Σαράντι, Λευκωσία
ΤΗΛ.99415944
Μια παραδοσιακή ταβέρνα με ποιοτικούς μεζέδες σε ένα περιβάλλον που θα σας ταξιδέψει σε άλλες εποχές. Στο εστιατόριο που βρίσκεται στο χωριό Σαράντι της επαρχίας Λευκωσίας μπορείτε να γευτείτε ποικιλία κρεατικών της σχάρας αλλά και μαγειρευτών φαγητών. O χώρος διαθέτει και τζάκι.

Ευαγόρας Street Food


ΤΗΛ.26222255
Αφροδίτης και Μιαούλη 2, Πάφος
Μαγαζί στην Πάφο που προσφέρει ποικιλία επιλογές από street food φαγητά. Θα βρείτε burgers, hot dogs, wrap σάντουιτς, μπουκιές από κοτόπουλο, γλυκές και αλμυρές κρέπες, ισπανικά churros αλλά και παγωτό. Υπηρεσίες delivery. 

Το Κουλτουριάρικο


Τηλ.99625695
Μοσφιλωτή, δίπλα στον κυκλικό κόμβο
Μετακόμισε πρόσφατα στη Μοσφιλωτή σε μεγαλύτερο χώρο, δίπλα από τον κυκλικό κόμβο. Σχάρα, τηγάνι αλλά και χόρτα. Δοκιμάστε σουβλάκι, σιεφταλιά, κεφτέδες με μπόλικη κανέλα. Οι μεζέδες είναι για πολύ δυνατά πιρούνια, έχει και υπέροχα κουπέπια. Αν είστε τυχεροί θα πετύχετε μυρωδάτο ζεστό χαλβά της κατσαρόλας.