ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τα trends της εβδομάδας

WIZ TEAM

Εκτός από τις νέες αφίξεις, υπάρχουν οι διαχρονικές και αγαπημένες επιλογές. Εσείς ψάχνετε, διαβάζετε, ενημερώνεστε και κρατάτε διάφορα spots που σας κίνησαν την προσοχή. Εμείς συλλέξαμε τις πιο δημοφιλείς αναζητήσεις της εβδομάδας που μας πέρασε και σάς τις παρουσιάζουμε...

Beba Bun


Ευγενίας & Θεοδότου, Λευκωσία
ΤΗΛ.94042626
Αδερφάκι του γνωστού εστιατορίου Μπέμπα που βρίσκεται στην οδό Πινδάρου στη Λευκωσία, το οποίο θα φέρνει νοστιμιές της ελληνικής και κυπριακής κουζίνας στην πόρτα μας. Μπορείτε να κάνετε την παραγγελία σας μέσω της πλατφόρμας wolt ή take away τηλεφωνικώς. Στο μενού του θα βρείτε γαρίδες στα κάρβουνα, χοιρινό σουβλάκι, χοιρινό κοντοσούβλι el pastor style, βοδινό ταλιάτα και άλλες επιλογές τις οποίες μπορείτε να συνοδεύσετε με τηγανητές πατάτες, σαλάτες και άλλες συνοδευτικές αλοιφές. Ασφαλώς, δεν λείπουν τα νόστιμα γλυκά.

Frixilicious


Οδός Ήφαίστου, Άγιος Αθανάσιος, Λεμεσός
ΤΗΛ.25726432
Ένα concept που εξελίσσεται σταδιακά προκειμένου να παρέχει τις καλύτερες ποιοτικές επιλογές αλλά και εξυπηρέτηση. Στο Frixilicious, παίρνουν ένα κλασικό πιάτο και πειραματίζονται μέχρι να το πάνε ένα βήμα μπροστά, παρουσιάζοντάς μας ένα τελικό αποτέλεσμα με υλικά υψηλής ποιότητας. Στο μενού τους θα βρείτε 6 σταθερές επιλογές burgers (με τη μια να είναι χορτοφαγική) αλλά και ασιατικές σαλάτες. Λειτουργεί μεσημέρι και βράδυ. Υπηρεσίες delivery.

Ηola Τaco


Online Store
Το Hola έρχεται να μας παρουσιάσει τον νέο λαχταριστό κόσμο των tacos που μπορείς να απολαύσεις στον δικό σου χώρο χωρίς τύψεις και ενοχές. Τα λαχταριστά, τραγανά, μεξικάνικα πιτάκια, με καυτερό́ τραγανό́ κοτόπουλο βουτηγμένο σε cheddar sauce και διάφορα άλλα συνοδευτικά́ όπως φρέσκες τηγανητές πατάτες με καπνιστό́ μπέικον και cheddar sauce» έρχονται στην πόρτα μας και μας αναστατώνουν. Όλα γίνονται από́ τους ίδιους τους ιδιοκτήτες, από τα ψωμάκια και τις σάλτσες μέχρι τα συνοδευτικά́. Παραγγελίες μέσω Instagram.

Branco Burgers


Πλατεία Συντάγματος, Παλιό Λιμάνι Λεμεσού, Λεμεσός
ΤΗΛ.99117463
Burger bar στη Λεμεσό που προσφέρει χειροποίητα burgers από 100% πιστοποιημένο βοδινό κρέας Black Angus σε σπιτικά bun ψωμάκια. Στο μενού τους θα βρείτε 10 burgers, ανάμεσα σε αυτά τα κλασικά και αγαπημένα αλλά και signature επιλογές όπως το wagry truffle burger, το οποίο αποτελείται από 200 γρ. wagry εγχυμένο με τρούφα, ντομάτα, σπιτικό τουρσί αλλά και σος dijonnaise. Από το μενού δεν λείπουν τα συνοδευτικά, οι σαλάτες αλλά και οι γλυκές επιλογές. Υπηρεσίες delivery.

Pitta & More


Γεώργιου Γρίβα Διγενή 56, (St. Nicolas Area), Λεμεσός
ΤΗΛ.25222230
Μαγαζί στη Λεμεσό που προσφέρει νόστιμες γεύσεις της λιβανέζικης κουζίνας. Στο μενού θα βρείτε παραδοσιακά πιάτα όπως χούμους, fatteh aubergine, mhammara, πληθωρικά κεμπάπ, φαλάφελ και άλλα γνώριμα φαγητά. Ακόμη, θα βρείτε νόστιμες πίτσες αλλά και περιποιημένες σαλάτες.