ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τα trends της εβδομάδας

WIZ TEAM

Εκτός από τις νέες αφίξεις, υπάρχουν οι διαχρονικές και αγαπημένες επιλογές. Εσείς ψάχνετε, διαβάζετε, ενημερώνεστε και κρατάτε διάφορα spots που σας κίνησαν την προσοχή. Εμείς συλλέξαμε τις πιο δημοφιλείς αναζητήσεις της εβδομάδας που μας πέρασε και σάς τις παρουσιάζουμε...

Αγορά


ΤΗΛ.99662726
Πλατεία Αποστόλου Φιλίππου, Άρσος, Λεμεσός
Βρίσκεται στην πλατεία του γραφικού χωριού Άλσος στην επαρχία Λεμεσού. Σε ένα πετρόκτιστο χώρο, θα απολαύσετε παραδοσιακές μαμαδίστικες συνταγές όπως στιφάδο, κεφτέδες, κρεατικά στα κάρβουνα και μαγειρευτά φαγητά όλα με φρέσκα αγνά υλικά. Τον χειμώνα περνάμε ωραία διπλά από το τζάκι ενώ το καλοκαίρι βγάζει τραπεζάκια έξω κάτω από την δροσερή κληματαριά.

Jailbirds Chicken


Διαγόρου 12, Λευκωσία
Pop-up concept της ομάδας των TGI Fridays που προσφέρει αμερικάνικο street food. Στο μενού του Jailbirds chicken, θα βρείτε τα chicken bombs, δηλαδή sandwiches με τραγανά φιλετάκια κοτόπουλου, λαχταριστά υλικά και sauces, burgers με βάση το κοτόπουλο, chicken wings και τραγανά Crispy Chicken Bites που όλα συνοδεύονται από λαχταριστές sauces. Εκτός από τα πιο πάνω, θα βρείτε philly cheesesteak sandwich, meatball sub αλλά και νόστιμες τηγανητές πατάτες. Μπορείτε να βρείτε το Jailbirds chicken μέσω της πλατφόρμας Wolt και Foody σε Λευκωσία και Λάρνακα.

Prego Street Pasteria


ΤΗΛ.77771167
Μάρκου Δράκου 12, Λευκωσία
Εδώ θα κάνετε ένα γευστικό ταξίδι στην ιταλική κουζίνα. Θα βρείτε πιάτα antipasti όπως σαλάτες carpaccio και eggplant parmigiana, κυρίως πιάτα από τα κλασικά της ιταλικής κουζίνας, καθώς και ζυμαρικά, ριζότο και λαζάνια. Υπηρεσίες delivery.

Pasticceria Cappelli


ΤΗΛ.25353551
Εμμανουήλ Ροϊδη 44, Kirzis Center, Λεμεσός
Οικογενειακό ζαχαροπλαστείο που κατέφθασε από την Ελλάδα και προσφέρει 3 νόστιμα γλυκά, mille-feuille, profiterole και εκμέκ κανταΐφι, υιοθετώντας την προσέγγιση της open air kitchen, δηλαδή όλες οι δραστηριότητες ετοιμάζονται μπροστά στον επισκέπτη. Τα νόστιμα ολόφρεσκα γλυκά μπορείτε να τα βρείτε σε οικογενειακές αλλά και ατομικές μερίδες.

Espressions Boutique Cafe


ΤΗΛ.25375195
Σπύρου Αραούζου, Παλιό Λιμάνι, Λεμεσός
Όμορφο, ιδιαίτερο καφέ στο παλιό λιμάνι Λεμεσού, ιδανική επιλογή για μια στάση για καφέ, δροσιστικά ροφήματα και σνακ καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Με υπηρεσίες delivery αλλά και takeaway, θα απολαύσετε μια μεγάλη γκάμα από ποικιλίες καφέ, υγιεινές σαλάτες, smoothie bowls και άλλα νόστιμα σνακ.