ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τα trends της εβδομάδας

WIZ TEAM

Οι χώροι εστιάσεις επιτέλους άνοιξαν και ανυπομονούν να τους επισκεφθούμε. Εσείς ψάχνετε, διαβάζετε, ενημερώνεστε και κρατάτε διάφορα spots που σας κίνησαν την προσοχή. Εμείς συλλέξαμε τις πιο δημοφιλείς αναζητήσεις της εβδομάδας που μας πέρασε και σάς τις παρουσιάζουμε...

Αναψυκτήριο Αργώ


ΤΗΛ.96301706
Πάρκο Αθαλάσσας
Βρίσκεται μέσα σε ένα από τα μεγαλύτερα δασικά πάρκα της Κύπρου. Με ψηλά δέντρα και σκιά παντού, το αναψυκτήριο Αργώ προσφέρει καθημερινά καφέδες, δροσερά ροφήματα, σνακ μέσα σε ένα απόλυτα χαλαρωτικό περιβάλλον. Διοργανώνονται και παιδικά πάρτι.

Prego Street Pasteria


ΤΗΛ.77771167
Μάρκου Δράκου 12, Λευκωσία
Εδώ θα κάνετε ένα γευστικό ταξίδι στην ιταλική κουζίνα. Θα βρείτε πιάτα antipasti όπως σαλάτες carpaccio και eggplant parmigiana, κυρίως πιάτα από τα κλασικά της ιταλικής κουζίνας, καθώς και ζυμαρικά, ριζότο και λαζάνια. Υπηρεσίες delivery.

Masa Coffee and Sandwich


ΤΗΛ.22251596
Τσερίου 24, Λευκωσία
Μαγαζί στην πολυσύχναστη λεωφόρο Τσερίου, κοντά στη συμβολή με τη Λεωφόρο Στροβόλου. Εδώ θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα από σάντουιτς αλλά και ποιοτικό καφέ που καλύπτει όλα τα γούστα αλλά και ανάγκες που υπάρχουν. Με μεσογειακές αλλά και αγαπημένες κλασικές γεύσεις συνδυάζονται με τον ποιοτικό ιταλικό καφέ τους, αλλά και κλασικά κυπριακά ροφήματα, όπως σουμάδα, σπιτική λεμονάδα και κυπριακό καφέ. Από το μενού δεν λείπουν οι vegetarian και vegan επιλογές. Καλές τιμές. Υπηρεσίες delivery.

Το Κουλτουριάρικο


ΤΗΛ.99625695
Μοσφιλωτή, δίπλα στον κυκλικό κόμβο
Μετακόμισε πρόσφατα στη Μοσφιλωτή σε μεγαλύτερο χώρο, δίπλα από τον κυκλικό κόμβο. Σχάρα, τηγάνι αλλά και χόρτα. Δοκιμάστε σουβλάκι, σιεφταλιά, κεφτέδες με μπόλικη κανέλα. Οι μεζέδες είναι για πολύ δυνατά πιρούνια, έχει και υπέροχα κουπέπια. Αν είστε τυχεροί θα πετύχετε μυρωδάτο ζεστό χαλβά της κατσαρόλας.

Blue Apple


ΤΗΛ.25340029
Κανάρη και Σαριπόλου 72, παλιά Λεμεσός
Σε προνομοιούχα θέση στη Σαριπόλου, με όμορφη αισθητική και αδυναμία στη mainstream ξένη μουσική. Με street attitude και τακτικούς θαμώνες να δίνουν ραντεβού αργά και να γίνονται παρέα. Πολλά οινοπνευματώδη, ωραία cocktails και συμπαθητικό φαγητό με μενού που αλλάζει κάθε μήνα. Brunch το σαββατοκύριακο από διάφορες κουζίνες.