ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τα trends της εβδομάδας

WIZ TEAM

Μπήκαμε αισίως στον δεύτερο μήνα της άνοιξης και εσείς ψάχνετε, διαβάζετε, ενημερώνεστε και κρατάτε διάφορα spots που σας κίνησαν την προσοχή. Εμείς συλλέξαμε τις πιο δημοφιλείς αναζητήσεις της εβδομάδας που μας πέρασε και σάς τις παρουσιάζουμε...

Σκουρουβίννος


ΤΗΛ.25720692
Φειδία & Πολυξένης Διαμαντή 2, Άγιος Αθανάσιος
Σε ένα πετρόκτιστο κτίριο από το 1890, με άρωμα γειτονιάς και κλασικές γεύσεις, σε στιλ «πάμε σαν άλλοτε». Πιάτα που εξυμνούν την κυπριακή κουζίνα, μαστοριά στη σχάρα. Γοητευτική «σκηνογραφία» στο εσωτερικό και φρέσκα χόρτα από το περιβόλι του ιδιοκτήτη.

Ταβερνάκι του Μελή


ΤΗΛ.99519449
Παπαγιάννη Χριστοφόρου 1, 4520 Παρεκκλησιά
Το καφενείο στο κέντρο του χωριού, κοντά στην εκκλησία που εξελίχθηκε σε ταβέρνα. Σε αυτο το μικρό και χαριτωμένο κουτούκι λίγα χιλιόμετρα έξω από τη Λεμεσό, χωράει όλη η φιλοξενία της κυπριακής παράδοσης. Στο μενού του θα βρείτε τα πιο δημοφιλή κυπριακά πιάτα που θα σας θυμίσουν σπιτικό φαγητό, ενώ αν είστε λάτρεις του οφτού θα ενθουσιαστείτε. Μην παραλείψετε να δοκιμάσετε τα τσιπς από κολοκάσι που κάνουν τη διάφορα στο κατά τ´αλλα παραδοσιακό μενού.

Στου Ρουσιά


ΤΗΛ.24400676
Νικόλαου Λανίτη 26, Λάρνακα
Ταβερνείο στο κέντρο της Λάρνακας, αναπαριστά πολύ συμπαθητικά την ατμόσφαιρα παλιάς γειτονιάς. Νόστιμη, τίμια κουζίνα με φρέσκα υλικά, συχνά και βιολογικά. Γεύσεις κατσαρόλας το μεσημέρι, μεζέδες και κρέατα στα κάρβουνα το βράδυ (ο πελάτης επιλέγει), μαστοριά στη σχάρα. Εξαιρετική εξυπηρέτηση, τραπεζάκια έξω στον όμορφα διαμορφωμένο πεζόδρομο. Η επιτυχία του τον ώθησε να ανοίξει και στη Λευκωσία.

Η Πλατεία


ΤΗΛ.96475847
Πλατεία Αγνοουμένων, Βουνί, Λεμεσός
Παραδοσιακό καφενείο στην πλατεία του χωριού Βουνί. Με έντονο το μπλε και το ελληνικό στοιχείο στη διακόσμηση, προσφέρει από νωρίς το πρωί καφέδες, ζιβανία, σνακ και γλυκά μέχρι αργά το βράδυ.

Kika's Garden


ΤΗΛ.99459400
Καλλέπεια, επαρχ. Πάφου
Η κ. Κίκα με την κόρη της ετοιμάζουν ένα χωριάτικο πρόγευμα με εξαιρετικά τοπικά προϊόντα που γλύφεις τα δάκτυλά σου. Φρεσκοψημένο ψωμί και τσουρέκι, αυγά ημέρας, ντομάτα, καπνιστό μπέικον, φρέσκια αναρή και χαλλούμι της περιοχής, κολοκυθόπιττα, πουρέκια, σπιτικές μαρμελάδες, φρέσκα φρούτα εποχής και λαχανικά, μαζί με καφέ, τσάι και φρεσκοστυμμένο χυμό. Συστήνεται κράτηση μια μέρα πριν. Για παρέες των έξι ατόμων ετοιμάζουν και κλασικό κυπριακό δείπνο, μόνο με προσυνεννόηση. Απενοχοποιημένη απόλαυση, είναι από τα μέρη που περνάς όλη τη μέρα χωρίς να το καταλάβεις.