ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τα trends της εβδομάδας

WIZ TEAM

Διανύουμε τον δεύτερο μήνα της άνοιξης και εσείς ψάχνετε, διαβάζετε, ενημερώνεστε και κρατάτε διάφορα spots που σας κίνησαν την προσοχή. Εμείς συλλέξαμε τις πιο δημοφιλείς αναζητήσεις της εβδομάδας που μας πέρασε και σάς τις παρουσιάζουμε...

Sando & Co


Γεώργιου Γρίβα Διγενή 80, Λεμεσός
ΤΗΛ.25261231
Μαγαζί που στεγάζεται σε πολυσύχναστη οδό στη Λεμεσό, ιδανικό για ένα γρήγορο θρεπτικό γεύμα. Στο στέκι αυτό μπορείς να βρεθείς από νωρίς το πρωί μέχρι το απόγευμα και να απολαύσεις sando σάντουιτς, διάφορα wraps, pancakes, γεμιστά κρουασάν, burgers αλλά και σαλάτες. Από το μενού δεν λείπουν οι απολαυστικοί φρέσκοι χυμοί αλλά και οι καφέδες.

Theo's


ΤΗΛ.26932829
Λιμάνι Πάφου, Πάφος
Παραδοσιακή ψαροφαγία πάνω στη θάλασσα με φόντο τα κατάρτια των ιστιοφόρων, σε προνομιούχα τοποθεσία με εξαιρετική θέα. Δεξιοτεχνία στο τηγάνι, ικανή σχάρα, κάποια grill πιάτα με κρέας και λογικές τιμές. Ενημερωμένη κάβα κρασιών, σέρβις που έχει το φιλόξενο πνεύμα των old fashioned σερβιτόρων που νοιάζεται για τον πελάτη.

Filiotis By The Sea


Δρόμος Αεροδρομίου, Πάφος
ΤΗΛ.99611697
Οικογενειακή ψαροταβέρνα πάνω στο κύμα, σε ανανεωμένο χώρο με ωραία αισθητική, ολόφρεσκα ψάρια και ζεστή φιλοξενία. Νόστιμοι ψαρομεζέδες και θαλασσινά, φρέσκες σαλάτες, καλό τηγάνι και σχάρα.

Ψαροταβέρνα Λίμνη


Λεωφόρος Ελλάδος, Αγίου Θεοδώρου, Λάρνακα
ΤΗΛ.24440101
Μια γραφική ψαροταβέρνα στον Άγιο Θεόδωρο της επαρχίας Λάρνακας. Με θέα τη θάλασσα, εδώ θα δοκιμάσετε νόστιμα πιάτα ψαριών και θαλασσινών. Η ψαροταβέρνα επίσης διαθέτει οργανωμένη παραλία με ξαπλώστρες όπου μπορείτε να απολαύσετε το ποτό ή τον καφέ σας κάνοντας βουτιές και ακολούθως να γευθείτε τα μοναδικά και ξεχωριστά φαγητά που προσφέρει.

Πανόραμα ''Νικόλας'' Tavern


Ηρακλή Στρούθου 59, Πάνω Λεύκαρα, Λάρνακα
ΤΗΛ.9554411
Η Ταβέρνα Πανόραμα "Νικόλας" βρίσκεται στο χωριό Λεύκαρα και είναι μία από τις λίγες ταβέρνες του νησιού που είναι φιλικές προς τα κατοικίδια. Η ταβέρνα προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία κυπριακών εδεσμάτων που συνδυάζουν διαχρονικές κλασικές συνταγές όπως σουβλάκι χοιρινό και κοτόπουλο, σούβλα, σεφταλιές, λευκαρίτικο ταβά, λουκάνικο, χαλούμι, πουργούρι, ραβιόλες, μακαρόνια του φούρνου αλλά και vegan επιλογές. Ευχάριστο περιβάλλον, φιλική εξυπηρέτηση.