ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τα trends της εβδομάδας

WIZ TEAM

Τα ψάξατε, τα διαβάσατε, τα επισκεφθήκατε! Συλλέξαμε τις πιο δημοφιλείς αναζητήσεις της εβδομάδας που μάς πέρασε και σάς τις παρουσιάζουμε...

Eviva


ΤΗΛ.96219399
Πρωταρά 53, (Παραλιακός Δρόμος), Πρωταρά, Αμμόχωστος
Με στοιχεία στη διακόσμηση που θυμίζουν ελληνικό νησί, το εστιατόριο αυτό θα το βρείτε στον παραλιακό δρόμο του Πρωταρά. Στο όμορφό του περιβάλλον θα γευθείτε νόστιμα περιποιημένα πιάτα από την ελληνική αλλά και την κυπριακή κουζίνα. Στο μενού υπάρχουν μεταξύ άλλων μεζέδες, πιατέλες κρεατικών, ψαρικών αλλά και vegan.

Περιγιάλι

ΤΗΛ.26321288
Η. Ταύρου 45, Λατσί, Πάφος
Παραλιακή, οικογενειακή ταβέρνα σε ιδανική τοποθεσία, εκεί όπου σκάει το κύμα. Με φρέσκο ψάρι από τις βάρκες του, καλό τηγάνι και σχάρα. Εκτός των κλασικών και μερικές πρωτότυπες συνταγές, όπως μελιτζάνες τηγανητές και γαριδομακαρονάδα, αλλά και πιάτα με κρέας στα κάρβουνα. Δίνει έμφαση στις πρώτες ύλες και έχει ωραία αισθητική με λευκές ξύλινες καρέκλες. Τα σ/κ του καλοκαιριού απαραίτητη κράτηση, γίνεται κοσμοσυρροή.

Ποταμός


ΤΗΛ.22643315
Καμπί, επ. Λευκωσίας
Δίπλα στον ποταμό του χωριού, η κα Μηλίτσα που έχει το πρόσταγμα στην κουζίνα θα σας φιλέψει με ό,τι καλύτερο. Νόστιμοι μεζέδες σχάρας και κατσαρόλας, ενώ από Παρασκευή έως Κυριακή και με οφτό κλέφτικο. Τις Κυριακές, γιορτές και αργίες με σούβλα, οφτό, μακαρόνια του φούρνου, κουπέπια, εξαιρετικούς ανθούς, στιφάδο κ.ά. Φρέσκα εποχιακά χορταρικά από τον κήπο και πρώτες ύλες από τοπικούς παραγωγούς. Φιλικό για χορτοφάγους και οικογένειες με παιδιά. Μεγάλη δροσερή αυλή το καλοκαίρι, τα βράδια θέλεις και ζακέτα. Απαραίτητη κράτηση.

Ποταμός


ΤΗΛ.99388844
Ποταμός Λιοπετρίου, επ. Αμμοχώστου
Cult ψαροταβέρνα με τραπεζάκια μέσα σε μοναδικό φυσικό τοπίο, περιτριγυρισμένο από ψαρόβαρκες. Το μενού απλό με φρέσκο ντόπιο ψάρι σωστά ψημένο στα κάρβουνα ή στο τηγάνι, νόστιμα θαλασσινά συν αστακούς και όστρακα, με φιλική εξυπηρέτηση. Τα σαββατοκύριακα απαραίτητη κράτηση.

Ζέφυρος


ΤΗΛ.24657198
Πιαλέ Πασά 37, Λάρνακα
Πασίγνωστη ψαροταβέρνα, διατηρεί το καλό της όνομα με πρώτης τάξεως ψάρια, δεξιοτεχνία στο τηγάνι και ικανή σχάρα. Στο μενού υπάρχουν και κλασικά πιάτα με κρέας. Λιτή κάβα κρασιών, έμπειρο και γρήγορο σέρβις, απαραίτητη κράτηση το σαββατοκύριακο, θορυβώδες με κόσμο. Δίπλα στον αλιευτικό λιμένα.