ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τα trends της εβδομάδας

WIZ TEAM

Τα ψάξατε, τα διαβάσατε, τα επισκεφθήκατε! Συλλέξαμε τις πιο δημοφιλείς αναζητήσεις της εβδομάδας που μάς πέρασε και σάς τις παρουσιάζουμε...

Παγίδα Seafront


ΤΗΛ.97796897
Ποσειδώνας 17, Σωτήρα, Αμμόχωστος
Ένα παραλιακό lounge bar που βρίσκεται πάνω στην αμμουδιά, λίγα μέτρα μακριά από την παραλία Ποσειδώνας στην περιοχή της Αγίας Θέκλας στη Σωτήρα. Η ατμόσφαιρα μαγευτική με την αλμύρα της θάλασσας να σε αναστατώνει αλλά και το μοναδικό vibe του χώρου, με έντονο το άσπρο στη διακόσμηση που σε παραπέμπει σε ελληνικά νησιά. Χάρη στη χαλαρή lounge διάθεση σε συνδυασμό με τη μουσική θα απολαύσεις κλασικά αγαπημένα κοκτέιλ αλλά και signature επιλογές από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ.

Τα κρέατα άλλωσπως


ΤΗΛ.22356429
Αυτοκράτειρας Θεοδώρας 13, Έγκωμη, Λευκωσία
Ένας από τους αρχαιότερους τρόπους μαγειρέματος είναι το οφτό κρέας, που τα τελευταία χρόνια έχει αποκτήσει την ονομασία «αντικριστό» και είναι το μόνο που θα βρείτε στο μαγαζί αυτό στην Έγκωμη. Το μαγαζί προσφέρει αντικριστό σε μερίδα αλλά και μερίδες των τριών ατόμων συνοδευμένα από ελληνική πίτα, κραμπί, πίκλα, τζατζίκι και σαλάτα. Στο λιτό μενού του θα βρείτε pulled pork αλλά και jacket (οφτή) πατάτα για να συνοδεύσετε το φαγητό σας. Υπηρεσίες delivery.

Los Panchos


ΤΗΛ.77787810
Παύλου Βαλσαμάκη και Μεχμέτ Αλί 5, Λάρνακα
Η ethnic κουζίνα, με τις ποικίλες γεύσεις της, την πληθώρα των πρώτων υλών και των καρυκευμάτων, πικάντικη και πληθωρική, ντυμένη τον πολύχρωμο στολισμό της, παίρνει μια street style εκδοχή μέσω του Los Panchos στη Λάρνακα. Στο μενού, μεταξύ άλλων, θα βρείτε τάκος, burritos, μεξικάνικες τηγανητές πατάτες και enchiladas.

Η Καλή Ευτυχία


ΤΗΛ.24322690
Κυριάκου Χατζηκουμή 2 Άγιος Θεόδωρος, Λάρνακα
Ταβέρνα στο κέντρο του χωριού Άγιος Θεόδωρος Λάρνακας που προσφέρει νόστιμη, παραδοσιακή, κυπριακή κουζίνα. Στον υπέροχό του χώρο που σε κερδίζει με την κυπριακή του αρχιτεκτονική, την περιποιημένη εσωτερική αυλή, τη φιλική ατμόσφαιρα και φιλοξενία, θα απολαύσεις εκλεκτούς κρεατομεζέδες που δεν θα σε απογοητεύσουν. Για το τέλος μην ξεχάσεις τις πίτες με το μέλι. Αξίζει να σημειωθεί ότι η ταβέρνα βραβεύτηκε με το Σύμφωνο Ανάδειξης της Κυπριακής Γαστρονομίας “Taste Cyprus – Delightful Journeys” από τo υφυπουργείο Τουρισμού.

Ficardo Restaurant & Garden


ΤΗΛ.26960184
50Α Ποσειδώνος, Πάφος
Σε ένα άνετο φιλικό περιβάλλον θα απολαύσετε μεσογειακή κουζίνα αλλά και κυπριακή φιλοξενία. Στο εστιατόριο αυτό, που είναι αφοσιωμένο στην παροχή φαγητού υψηλής ποιότητας, θα απολαύσετε νόστιμα πιάτα με επιλογές από steak, ριζότο και θαλασσινά, όλα φτιαγμένα από φρέσκα υλικά. Ενημερωμένη λίστα κρασιών. Τα καλοκαίρια σάς περιμένει στην όμορφη, περιποιημένη του αυλή.