ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τα trends της εβδομάδας

WIZ TEAM

Τα ψάξατε, τα διαβάσατε, τα επισκεφθήκατε! Συλλέξαμε τις πιο δημοφιλείς αναζητήσεις της εβδομάδας που μάς πέρασε και σάς τις παρουσιάζουμε...

Αγορά


ΤΗΛ.99662726
Πλατεία Αποστόλου Φιλίππου, Άρσος, Λεμεσός
Βρίσκεται στην πλατεία του γραφικού χωριού Άλσος στην επαρχία Λεμεσού. Σε ένα πετρόκτιστο χώρο, θα απολαύσετε παραδοσιακές μαμαδίστικες συνταγές όπως στιφάδο, κεφτέδες, κρεατικά στα κάρβουνα και μαγειρευτά φαγητά όλα με φρέσκα αγνά υλικά. Τον χειμώνα περνάμε ωραία διπλά από το τζάκι ενώ το καλοκαίρι βγάζει τραπεζάκια έξω κάτω από την δροσερή κληματαριά.

Γουριώτικο


ΤΗΛ.22633789
Γρηγόρη Αυξεντίου 40, Γούρρι, Επαρχία Λευκωσίας
Ένα ταβερνάκι από αυτά που λέμε οικογενειακά, κρυμμένο στο ήσυχο χωριό Γούρρι. Με παραδοσιακή ατμόσφαιρα στην καλτ εκδοχή της, θα δοκιμάσετε καθημερινά κάτι διαφορετικό ανάλογα με την εποχή και το τι φρέσκο υπάρχει στο χωριό. Εκτός από τους εκλεκτούς πλούσιους μεζέδες, μπορείτε να απολαύσετε platters κρεατικών ή νηστήσιμο και à la carte πιάτα. Τα σαββατοκύριακα μεταξύ 10.00 -12.00 το πρωί προσφέρεται κυπριακό πρόγευμα που συνοδεύεται από καφέ ή τσάι. Συχνά με ζωντανή μουσική.

Αυλή του Θεμιστοκλή


ΤΗΛ.99405297
Παναγια Χαλκιδικης 39, 'Oμοδος, Λεμεσός
Οικογενειακή ταβέρνα στα γραφικά δρομάκια του Ομόδους, που στεγάζεται σε άνετο, φωτεινό χώρο με όμορφη αυλή και κινείται σε παραδοσιακό ύφος. Ικανοποιητική κυπριακή κουζίνα με απολαυστικές τοπικές γεύσεις, ενώ το φαγητό συνοδεύεται ιδανικά με ντόπιο κρασί και κουμανταρία. Μεγάλη ποικιλία ζεστών ορεκτικών, καλή σχάρα και μεζέδες. Θα δοκιμάσετε οπωσδήποτε τα σπιτικά καφεδάκια. Πέρα από την όμορφη αυλή, τις εντυπώσεις κλέβουν και οι σπιτικοί λουκουμάδες που συνήθως προσφέρονται ως επιδόρπιο.

Έλα να δεις


ΤΗΛ.96577111
Κερύνιας 9, Λυθροδόντας Λευκωσία
Με κομψή διακόσμηση ένας πολύ κάλος χώρος με νόστιμο φαγητό συχνά με ωραίες ζωντανές μουσικές βραδιές και ανεβασμένο κέφι. Καλό ποιοτικό κυπριακό φαγητό με τους κλασικοί κυπριακοί μεζέδες, καλή σχάρα και νόστιμα μαγειρευτά φαγητά. Κάθε Πέμπτη μπορείτε να απολαύσετε οφτό κλέφτικο στην ωραία τους άυλη. Φιλική εξυπηρέτηση.

Αγία Άννα


ΤΗΛ.99662726
Αγνοουμένου Ανδρέα Γεωργίου 1, χωριό Αγία Άννα, Λάρνακα
Εξαιρετική τοπική κουζίνα και αυθεντικές γεύσεις, σε ταξιδεύει σε παλιότερες εποχές, σ’ έναν πετρόχτιστο άνετο χώρο με διακόσμηση από παραδοσιακά κυπριακά αντικείμενα και εργαλεία. Καλοί κυπριακοί μεζέδες από 35 πιάτα, ωραία ατμόσφαιρα και φιλική διάθεση, επαγγελματικό, φιλόξενο σέρβις και καλές τιμές.Παρ-Σαβ ζωντανή μουσική από τετραμελή κομπανία.