ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τα trends της εβδομάδας

WIZ TEAM

Τα ψάξατε, τα διαβάσατε, τα επισκεφθήκατε! Συλλέξαμε τις πιο δημοφιλείς αναζητήσεις της εβδομάδας που μάς πέρασε και σάς τις παρουσιάζουμε...

Καλά Καθούμενα


ΤΗΛ.22664654
Νικοκλέους 21, Στοά Παπαδοπούλου, πλατεία Φανερωμένης, παλιά Λευκωσία
All time γωνιακό καφενείο από το 1996, με εναλλακτικό χαρακτήρα, τραπεζάκια στον πεζόδρομο, λαϊκές τιμές και cool φιλοσοφία. Κλασικό meeting point, φιλικό και αυθεντικό. Με διπλό κυπριακό καφέ, φραπέ, σπιτικούς χυμούς, τσάγια και τα βασικά οινοπνευματώδη, προσφέρεται για χαλαρές κουβέντες και άραγμα με την παρέα.

Ταβέρνα «Το Βάσανο»


ΤΗΛ.24323022
Αγ. Θεόδωρος, Λάρνακα
Η ταβέρνα Μάμας γνωστή ως "Το Βάσανο" λειτούργει εδώ και 65 χρόνια με συνεχή επιτυχία καθημερινά περνώντας από πατέρα σε παιδί και από παιδί σε εγγόνια διατηρώντας έτσι την οικογενειακή ατμόσφαιρα και το άκρως φιλικό περιβάλλον. Στην ταβέρνα σερβίρονται νόστιμα φαγητά και εκλεκτοί εποχιακοί μεζέδες, μοναδικές και ξεχωριστές γεύσεις σ’ ένα όμορφα διαμορφωμένο παραδοσιακό περιβάλλον δίπλα από το Κοινοτικό Πάρκο στον πυρήνα του χωριού.

Funky Treats


ΤΗΛ.22253060
Αρχιεπισκόπου Μακαρίου 98, Λατσιά, Λευκωσία
Ο παράδεισος των donuts για τους κατοίκους της περιοχής των Λατσίων και όχι μόνο. Το μαγαζί εξειδικεύεται στα donuts όπου μπορείτε να τα βρείτε ολόφρεσκα, σε αρκετά μεγάλη ποικιλία με όλες τις «κλασικές» γεύσεις αλλά και με αρκετές ιδιαίτερες επιλογές. Από τις 60 διαφορετικές επιλογές εμείς ξεχωρίσαμε τα donut με smarties και πραλίνα, τα donut με oreo και κρέμα βανίλιας αλλά και το bubble strawberry. Κατά τα άλλα, εδώ θα βρείτε και με γέμιση πραλίνα φουντουκιού, bueno με Ντόνατς με γέμιση άσπρης σοκολάτας και επικάλυψη φράουλας, σοκολάτα μπανάνας και κρέμα πατισερί.

Pasta Strada


ΤΗΛ.77773031
Λεωφόρος Λάρνακος 109, Αγλαντζιά, Λευκωσία
Συνδυάζει την ιταλική γαστρονομία με τη street food κουλτούρα και έγινε δημοφιλές σε χρόνο dt. Μακαρονάδες με φρέσκα ζυμαρικά και σαλάτες για όλα τα γούστα. Διαλέγετε ανάμεσα σε 7 διαφορετικά είδη ζυμαρικών και τη σάλτσα που θέλετε. Ναπολιτάνα, μπολονέζ, αραμπιάτα, και καρμπονάρα αλλά και πιο ιδιαίτερες όπως μεξικάνικη, ινδική, ιαπωνική με τεριγιάκι. Έχει και ωραία γλυκά. Πετυχημένο concept, πολύ καλές τιμές, και με κατάστημα στον Άγιο Δομέτιο δίπλα στις φοιτητικές εστίες. Υπηρεσίες takeaway και delivery.

Hangry Ghost


Aγαπημένο pop up burger project που προσφέρει 4 διαφορετικά burgers, ανάμεσά τους και χορτοφαγικό. Εκτός από αυτά, θα βρείτε pull duck bao αλλά και hot dog γεμιστό με τυρί. Το Hangry Ghost είναι μια συνεργασία του γνωστού σεφ Αντρέα Ανδρέου και της ομάδας των Rokoko, Tocayo και Lost and Found. Σύντομα με μαγαζί στο εμπορικό κέντρο της Έγκωμης.