ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τα trends της περασμένης εβδομάδας

WIZ TEAM

Εβδομάδα ήταν και πέρασε! Eσείς ψάχνετε, διαβάζετε και κρατάτε τους χώρους που σας κίνησαν την προσοχή μέχρι την στιγμή που θα μπορούμε και πάλι να τους επισκεφτούμε! Εμείς συλλέξαμε τις πιο δημοφιλείς αναζητήσεις της εβδομάδας που μάς πέρασε και σάς τις παρουσιάζουμε...

Feelings Chocolates


Τηλ.99852515
Κίμωνος 6, Λεωφόρο Νίκης, Λευκωσία
Kατάστημα στη λεωφόρο Νίκης όπου μπορείτε να βρείτε νόστιμες σοκολατοδημιουργίες. Μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα από νόστιμα κουτιά με σοκολατάκια, υγιεινές επιλογές από σοκολάτες, chocolate bombs για δημιουργία ζεστής σοκολάτας αλλά και custom made επιλογές. Ο χώρος προσφέρει και υπηρεσίες delivery.

Platter Stories


Online shop, order via instagram
Online μαγαζάκι που προσφέρει απολαυστικά platters σε Λευκωσία και Λεμεσό. Σε περιποιημένες συσκευασίες διαθέτει επιλογές όπως πλατό φρούτων, κυπριακό με διάφορα τοπικά προϊόντα, σάντουιτς πλάτερ αλλά και brunch επιλογές που έρχονται στην πόρτα σου. Παραγγελίες μέσω social media.

Η ψησταριά της Μάρως


Τηλ.22519111
Λεωφόρος Νίκης 5, Λευκωσία
Διάσημη ψησταριά στη λεωφόρο Νίκης, γνωστή για τα νόστιμα μακαρόνια με κιμά. Εδώ θα δοκιμάσετε νόστιμο μαμαδίστικο φαγητό. Επιλογές όπως κουπέπια, όσπρια, ψάρι πανέ, κοτόπουλο ψησταριάς, κεφτέδες και πολλά άλλα νόστιμα και παραδοσιακά.

Το Κουλτουριάρικο


Τηλ.99625695
Μοσφιλωτή, δίπλα στον κυκλικό κόμβο
Μετακόμισε πρόσφατα στη Μοσφιλωτή σε μεγαλύτερο χώρο, δίπλα από τον κυκλικό κόμβο. Σχάρα, τηγάνι αλλά και χόρτα. Δοκιμάστε σουβλάκι, σιεφταλιά, κεφτέδες με μπόλικη κανέλα. Οι μεζέδες είναι για πολύ δυνατά πιρούνια, έχει και υπέροχα κουπέπια. Αν είστε τυχεροί θα πετύχετε μυρωδάτο ζεστό χαλβά της κατσαρόλας.

Κομήτης


Τηλ.22433309
Πουλίου & Καποτά 25, Παλλουριώτισσα, Λευκωσία
Θρυλική ψησταριά που άφησε το στίγμα της στη Λευκωσία με τα ψητά της κοτόπουλα. Μια οικογενειακή επιχείρηση που από το 1985 προσφέρει νόστιμες σπιτικές γεύσεις με μεράκι και αγνά υλικά. Ουρές για να απολαύσουν τις μαμαδίστικες γεύσεις της. Υπηρεσίες delivery. Καθημερινά ανοικτή εκτός Δευτέρας από 10.00-19.00. Ωράριο κατ’ οίκον διανομής