ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τα trends της περασμένης εβδομάδας

WIZ TEAM

Τα ψάξατε, τα διαβάσατε, τα επισκεφθήκατε! Συλλέξαμε τις πιο δημοφιλείς αναζητήσεις της εβδομάδας που μάς πέρασε και σάς τις παρουσιάζουμε...

Καφενείον


ΤΗΛ.23832043
Βυζακιάς 4 Πρωταράς, Αμμόχωστος
Μοντέρνο καφενείο που βρίσκεται στο ξενοδοχείο Cavo Maris στον Πρωταρά. Με διακόσμηση που παραπέμπει σε κλασικό παραδοσιακό καφενείο σε ένα ειδυλλιακό τοπίο δίπλα στη θάλασσα, θα απολαύσετε χαλαρές στιγμές, καφέδες, δροσιστικά ποτά, γλυκά του κουταλιού, υπέροχο μαχαλεπί, ούζο και μπίρα έχοντας ως συνοδεία διάφορα γευστικά μεζεδάκια. Ιδανικό για μια στάση μετά το μπάνιο στη θάλασσα.

Garden Day & Night


ΤΗΛ.22662626
Μουσείου 2, Λευκωσία
Για lounge coffee απολαύσεις το πρωί, για ποτό και μπίρες μετά τη δουλειά και το βράδυ. Νόστιμες μεσογειακές γεύσεις με twist, κήπος-σήμα κατατεθέν, υπέροχο ambience. Ενημερωμένη κάρτα κρασιών από τον κυπριακό και ξένο αμπελώνα, χαμογελαστό προσωπικό. Από τα στέκια που δεν βαριέσαι ποτέ.

Sedici Italian Bar


ΤΗΛ.99161622
Γεώργιου Γρίβα Διγενή 6, Λευκωσία
Μαγαζί με ιταλικό ταπεραμέντο στην καρδιά της Λευκωσίας. Με cosmopolitan στυλ που αρμόζει σε μεγάλες μητροπόλεις και με αέρα ενός fashionable ιταλικού τύπου μπαρ, θα απολαύσετε εκλεκτά κοκτέιλ και κρασιά από νωρίς το απόγευμα μέχρι αργά το βράδυ. Σε ένα χώρο εμπνευσμένο από την κουλτούρα του ιταλικού aperitivo, τα εκλεκτά ποτά μπορείτε να τα συνοδεύσετε με ιδιαίτερες γεύσεις όπως πίτσα, κρύα πιάτα, τυριά και αλλαντικά, όλα ιταλικά.

Cityscape


ΤΗΛ.22271988
Λεωφόρος Αρχιεπισκόπου Μακαρίου 43, Λευκωσία
Bar restaurant στην καρδιά της Λευκωσίας και συγκεκριμένα στη λεωφόρο Μακαρίου. Ένας γκλαμουράτος χώρος που σε εντυπωσιάζει μόλις πατήσεις το πόδι σου εκεί. Ο χώρος του patio θυμίζει κάτι σαν σαλέ, με vintage, μοντέρνα και γήινα στοιχεία που συνυπάρχουν αρμονικά. Σ’ αυτό το στυλάτο all day spot θα βρείτε πιάτα από τη διεθνή κουζίνα, διάφορες κοπές κρέατος αλλά και νόστιμα πιάτα brunch.

Seven Munchies


ΤΗΛ.22041711
Προδρόμου 65A, Λευκωσία
Γωνιακό μαγαζί στην Προδρόμου. Εδώ θα βρείτε γρήγορα σνακ και γεύματα που φτιάχνονται με ποιοτικές πρώτες ύλες. Μεταξύ άλλων στο μενού θα βρείτε submarines με κοτόπουλο, πεπερόνι, veggie, σάντουιτς γνωστά και αγαπημένα όπως λούντζα-χαλούμι, ρόστο-χαλούμι, αλλά και αλμυρές αρτοδημιουργίες. Από το μενού του καταστήματος δεν λείπουν οι καφέδες, τα παγωμένα ροφήματα, όπως τσάγια, smoothies και αναψυκτικά. Υπηρεσίες delivery καθημερινά.