ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τα trends της πρώτης εβδομάδας του χρόνου

WIZ TEAM

Η πρώτη εβδομάδα του χρόνου ήδη πέρασε! Εσείς ψάχνετε, διαβάζετε και κρατάτε διάφορα spots που σας κίνησαν την προσοχή. Εμείς συλλέξαμε τις πιο δημοφιλείς αναζητήσεις της εβδομάδας που μας πέρασε και σάς τις παρουσιάζουμε...

Marinado


ΤΗΛ.22524228
Πινδάρου 27, Λευκωσία
Μαγαζάκι στην πολυσύχναστη Πινδάρου στην Λευκωσία, που σερβίρει μόνο lunch και μόνο για delivery. Ο χώρος είναι ιδανικός για γρήγορα υγιεινά γεύματα στην δουλειά. Από το μενού τους μπορείτε να δοκιμάσετε κοτόπουλο picante σε σαλάτα ή πίτα, σαλάτα με φαλάφελ, χούμους μπολ και διάφορες άλλες νόστιμες επιλογές. Παραγγείλεις μέσω της πλατφόρμας Foody ή τηλεφωνικός.

Τρίγωνα Πανοράματος


ΤΗΛ.99110803
Αγίας Φυλάξεως 48Δ, Λεμεσός
Ένα μικρό ζαχαροπλαστείο που φτιάχνει φανταστικά γλύκα με συνταγές που κρατάνε από γενιά σε γενιά. Γλύκα σιροπιαστά με ανατολίτικο αέρα όπως γαλακτομπούρεκο, κανταΐφι, σαραγλί, ραβανί, μπακλαβά, εκμέκ κανταΐφι άλλα και τέλειο κέικ πορτοκαλόπιττας. Αυτό όπως που πρέπει να δοκιμάσεις είναι το θεσσαλονικιώτικο έδεσμα τρίγωνα πανοράματος όπου φτιάχνονται από χειροποίητο φύλλο χωρίς συντηρητικά και με αγνά υλικά. Τα τρίγωνα πανοράματος και τα προφιτερόλ παρασκευάζονται πάντα μπροστά στο πελάτη.

Τερκενλής


ΤΗΛ.22777797
28ης Οκτωβρίου 22, Έγκωμη, Λευκωσία
Ένα ζαχαροπλαστείο με ιστορική πορεία πέραν των 70 χρόνων, όταν ξεκίνησε από την αγαπημένη Θεσσαλονίκη, κατέκτησε την Αθήνα και τώρα κατέφθασε και στην Κύπρο. Εδώ θα βρεις τέλεια αρτοσκευάσματα που θα σου σπάσουν τη μύτη με το που θα μπεις στο ντιζαϊνάτο μαγαζί. Θα επιλέξεις ανάμεσα σε τσουρέκια με γέμιση σοκολάτας, το super hit του brand, τσουρέκι με κάστανο, αλλά και σιροπιαστά γλυκά, καφέ και παγωτά. Λιγοστά τραπεζάκια έξω. Με υπηρεσίες delivery.

Gringos Tacos


ΤΗΛ.70009787
Ευγενίας & Αντωνίου Θεοδότου 1, Λευκωσία
Gringos Tacos Online μαγαζάκι στη Λευκωσία, που προσφέρει γευστικά tacos αλλά και quesadillas σε διάφορες εκδοχές και νόστιμες side σος. Στο μενού υπάρχει και χορτοφαγική επιλογή. Παραγγελίες μέσω Wolt. 

Το Κουλτουριάρικο


Τηλ.99625695
Μοσφιλωτή, δίπλα στον κυκλικό κόμβο
Μετακόμισε πρόσφατα στη Μοσφιλωτή σε μεγαλύτερο χώρο, δίπλα από τον κυκλικό κόμβο. Σχάρα, τηγάνι αλλά και χόρτα. Δοκιμάστε σουβλάκι, σιεφταλιά, κεφτέδες με μπόλικη κανέλα. Οι μεζέδες είναι για πολύ δυνατά πιρούνια, έχει και υπέροχα κουπέπια. Αν είστε τυχεροί θα πετύχετε μυρωδάτο ζεστό χαλβά της κατσαρόλας.