ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Tartufo, το νέο εστιατόριο στο παλιό λιμάνι της Λεμεσού

WIZ TEAM

Στην καρδιά του παλιού λιμανιού της Λεμεσού ετοιμάζεται να λειτουργήσει το Tartufo, ένα πολύ όμορφο ιταλικό εστιατόριο.

Το νέο εστιατόριο της πόλης βρίσκεται στο ισόγειο ενός ευρύχωρου ιστορικού κτηρίου ηλικίας 500 χρόνων, η αρχιτεκτονική και ο σχεδιασμός του οποίου έμειναν σχεδόν ανέγγιχτα στο πέρασμα του χρόνου. Μετά τις απαραίτητες αλλαγές, πλέον έχει μετατραπεί σε ένα μέρος κατάλληλο για οικογενειακά δείπνα, συνευρέσεις μεγάλων παρεών, ρομαντικά ραντεβού και ιδανικός για όλους όσοι απλώς τρέφουν αγάπη για την όμορφη -από κάθε άποψη- Ιταλία.

«Θέλουμε οι πελάτες μας να έχουν μια όμορφη εμπειρία, που θα συνδυάζει καλή εξυπηρέτηση, εξαιρετικό κρασί, εντυπωσιακά κοκτέιλ, ωραία μουσική και φυσικά, φαγητό του οποίο το κύριο συστατικό είναι η αγάπη», αναφέρεται σχετικά στο WiZ.

«Για το Tartufo έχουμε μαζέψει όλες τις εμπειρίες μας και από αυτές επιλέξαμε μόνο τα καλύτερα συστατικά έτσι ώστε να κάνουμε το ταξίδι των επισκεπτών μας αξέχαστο».

Ένα γαστρονομικό ταξίδι που θα διαδραματίζεται μπροστά στην καλύτερη θέα, στη γεμάτη ζωντάνια -τα τελευταία χρόνια- πόλη της Λεμεσού.

Σεφ του εστιατορίου είναι ο γεννημένος στη μικρή ιταλική πόλη Salerno (κοντά στη Νάπολη), Salvatore Leo, του οποίου ο έρωτας για αυτό που κάνει αποτυπώνεται πλήρως στα πιάτα του. Ένας σεφ ο οποίος από την παιδική του ηλικία ξόδεψε πολύ χρόνο στην κουζίνα, βοηθώντας αρχικά τη μαγείρισσα μητέρα του.

Σε ότι αφορά στην κουζίνα του Tartufo, αξίζει να πούμε πως είναι μεσογειακή, με έντονες επιρροές από Αμάλφι, αλλά και ότι η τρούφα διαδραματίζει κύριο ρόλο ως συστατικό. Μια κουζίνα δηλαδή που περιλαμβάνει όλα όσα αποτελούν τις παιδικές αναμνήσεις της ομάδας του εστιατορίου, έχοντας παράλληλα μια νότα μοντέρνα, αλλά και μια απεριόριστη αγάπη και ένα τεράστιο σεβασμό στα ιταλικά προϊόντα. Στο μενού θα υπάρχουν κλασικά πιάτα, από φρέσκα ζυμαρικά μέχρι πίτσα, από σαλάτες, ορεκτικά, κρέας και φρέσκο ψάρι μέχρι εντυπωσιακά επιδόρπια.

La Dolce Vita! Όπως λένε και οι άνθρωποι πίσω από το νέο και πολλά υποσχόμενο αυτό γαστρονομικό πρότζεκτ, στην καρδιά του ιστορικού παλιού λιμανιού της Λεμεσού, «η ζωή είναι όμορφη όταν τη ζούμε σε χαλαρούς ρυθμούς, με καλό φαγητό και όμορφους ανθρώπους».

Το Tartufo αναμένεται να ξεκινήσει να υποδέχεται κόσμο τον προσεχή Οκτώβριο.