ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τέσσερα υπέροχης αισθητικής καινούργια εστιατόρια στο νησί

WIZ TEAM

Η ατμόσφαιρα, ο φωτισμός, η μουσική, η αύρα και γενικά η αισθητική του χώρου -που συνήθως είναι απότοκο της αισθητικής των ιδιοκτητών- σίγουρα παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην επιτυχία ενός χώρου εστίασης.

Εκτός από το ίδιο το φαγητό, όλα όσα προαναφέραμε είναι στοιχεία που θα σε πείσουν να επιστρέψεις ξανά και ξανά για να απολαύσεις ένα γεύμα ή ένα δείπνο σε ένα εστιατόριο.

Πιο κάτω τέσσερις νέοι χώροι στο νησί (σε Λεύκαρα, Λευκωσία, Λάρνακα και Λεμεσό) που θα νοιώσετε σαν στο σαλόνι ή την τραπεζαρία του σπιτιού σας.

Novél

Σε ένα εξαιρετικής αισθητικής οικογενειακό bistrot, μέσα στο The Agora Hotel, από το πρωί σερβίρονται καφέδες και πρόγευμα, το μεσημέρι προσφέρεται lunch -οι διάσημες πίτσες Tutto Possa, dip και σαλάτες-, και τέλος, το βράδυ προσφέρεται dinner μέσω ενός μενού με share φιλοσοφία. Στο μενού υπάρχουν επίσης κρασιά, κοκτέιλ, φρέσκα κρουασάν και κέικ.

Τηλ. 24726000
Τιμίου Σταυρού 25, Πάνω Λεύκαρα
Δ-Κ 7.00-22.30
 

Henry’s

Προορισμός για brunch, μεσημεριανό, δείπνο, business meetings, και work breaks, στην καρδιά της πρωτεύουσας, με την υπογραφή της άριστης ποιότητας και άψογης εξυπηρέτησης του Ομίλου Columbia Restaurants. Πρόκειται για μια ιδιαίτερη πρόταση, εμπνευσμένη από κομψές γαλλικές μπρασερί, με κλασικά και signature πιάτα από τη διεθνή κουζίνα και εκλεκτό μενού για premium drink κοκτέιλ, τα οποία μάλιστα μπορούν να σερβιριστούν και στο εντυπωσιακό του μπαρ.

Τηλ. 22351111
Λεωφόρος Μακαρίου Γ 30Β, Λευκωσία
Δ-Κ 08.30-00.00
 

Noesis

Στο cozy περιβάλλον ενός όμορφου διατηρητέου κτηρίου, με τη θαλπωρή του τζακιού κατά τους χειμερινούς μήνες και έχοντας απρόσκοπτη θέα προς τη θάλασσα, μπορείτε να απολαύσετε ωραία πιάτα fusion μεσογειακής κουζίνας, συνοδεύοντάς τα με κρασί, μέσω ενός πολύ ενημερωμένου wine list, με ψαγμένες ετικέτες. Το μενού υπογράφει ο πολύ ταλαντούχος Κύπριος σεφ Ανδρέας Ανδρέου (Andrew Tzo).

Τηλ. 24664413
Δ-Κ 11.00-23.00
Πιαλέ Πασά 54, Λάρνακα
 

Volta Wine Bar

Cozy χώρος, με σκανδιναβικό χαρακτήρα και εσωτερική πίσω αυλή! Με κάβα που περιλαμβάνει γύρω στις 200 ετικέτες, ενώ υπάρχει η δυνατότητα για κρασί στο ποτήρι, μέσα από πολλές επιλογές. Το κρασί συνοδεύεται από ένα μικρό μενού 11-12 πιάτων, τα οποία θα αλλάζουν ανά τακτά χρονικά διαστήματα, αφού βασίζονται σε εποχιακά προϊόντα της κυπριακής και ελληνικής γης. Υπάρχουν επίσης επιλογές για πλατώ τυριών και αλλαντικών. Το wine bar ανοίγει στις 4:30 το απόγευμα για σνακ, platters και ποτό, ενώ μετά τις 7 προσφέρει κανονικά φαγητό (dinner). 

Τηλ. 94089966
Αττικής 1, Λεμεσός
ΤΡ-Σ 17.00-00.00 (ΠΑΡ ως τη 01.00)