ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Θέλετε να συμμετάσχετε στο 17o Cyprus Rialto World Music Festival 2022;

WIZ TEAM

Το Θέατρο Ριάλτο ανακοινώνει την έναρξη υποβολής προτάσεων για συμμετοχή καλλιτεχνών  και σχημάτων στο 17o Cyprus Rialto World Music Festival. Οι προτάσεις θα γίνονται δεκτές μέχρι και τις 6 Μαΐου 2022.

Το φετινό Φεστιβάλ  θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο δεκαπενθήμερο Ιούλιου 2022, δίνοντας όπως κάθε χρόνο τη δυνατότητα συμμετοχής σε καλλιτέχνες  και σχήματα των Μουσικών του Κόσμου, που δραστηριοποιούνται τόσο στην Κύπρο, όσο και στο εξωτερικό, να παρουσιάσουν την δουλειά τους.

Στο πλαίσιο των ανοιχτών συναυλιών στο χώρο στάθμευσης του θεάτρου Ριάλτο, η διοργάνωση προσφέρει βήμα στους μουσικούς και συγκροτήματα να παρουσιάσουν καινούριες προτάσεις και συνεργασίες, διευρύνοντας και αναπτύσσοντας τις σχέσεις ανάμεσα σε μουσικούς αλλά και το κοινό με αυτό το είδος της μουσικής.

Παρά το γεγονός ότι ο φετινός σχεδιασμός προβλέπει και την πρόσκληση ξένων σχημάτων θα δοθεί προτεραιότητα στη στήριξη της εγχώριας καλλιτεχνικής παραγωγής, αλλά  και συνέργειας με καλλιτέχνες σχήματα του εξωτερικού. 


Πρόσκληση υποβολής προτάσεων

Η πρόσκληση υποβολής προτάσεων απευθύνεται σε επαγγελματίες μουσικούς, συνθέτες και μουσικά σχήματα. Οι προτάσεις θα γίνονται δεκτές μέχρι και τις 6 Μαΐου 2022. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν την αίτηση και τους όρους συμμετοχής από τις ιστοσελίδες www.cyprusrialtoworldmusic.com και www.rialto.com.cy. Για περαιτέρω πληροφορίες και διευκρινήσεις ntiac@rialto.com.cy

Οι αιτήσεις θα αξιολογηθούν από επιτροπή και τη διεύθυνση του Θεάτρου Ριάλτο, και τα μουσικά σχήματα που θα επιλεγούν θα ενημερωθούν μέχρι τις 10 Ιουνίου 2022.