ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Θερινό σινεμά σε μια όμορφη αυλή στην Παλιά Πόλη

WIZ TEAM

Καλοκαιρινός καιρός, λίγο ο έναστρος ουρανός και τα αστέρια, λίγο οι παλιές και νέες ταινίες, οι μέρες που έρχονται είναι ιδανικές για θερινό κινηματογράφο σε αυλές της παλιάς πόλης.

Αυτό σκέφτηκαν το θερινό Σινέ Έρμα και η κινηματογραφική λέσχη Ερμαγεδδών που επιστρέφουν για φέτος με δύο ταινίες τον Μάιο, σε μια από τις πιο ωραίες αυλές της παλιάς Λευκωσίας.

Στην πίσω αυλή του όμορφου Βιβλιοπωλείου-Καφεαναγνωστηρίου η έναρξη προβολής ταινιών ξεκινά από τη Δευτέρα 24 Μαΐου στις 20:30 με την ταινία "Ο αρχιτσιγκούνης" του Φρεντ Καβαγέ. Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στη Γαλλία το 2016 με τους Ντάνι Μπουν, Λοράνς Αρνέ, Νοεμί Σμιντ. Η διάρκεια της ταινίας είναι 89 λεπτά και το στόρι έχει ως εξής: Ένας ακοινώνητος, σπαγκοραμμένος βιολιστής, που ζει κάνοντας αιματηρή οικονομία, φλερτάρει με την καινούργια βιολοντσελίστρια της ορχήστρας, ενώ ανακαλύπτει πως έχει μια κόρη, την ύπαρξη της οποίας αγνοούσε.

Το δεύτερο έργο θα προβληθεί την τελευταία μέρα του μήνα, δηλαδή τη Δευτέρα 31 Μαΐου στις 20:30, με το έργο «Ο θάνατος του Στάλιν» του Αρμάντο Ιανούτσι. Τα γυρίσματα και αυτής της ταινίας να πραγματοποιήθηκαν στην Γαλλία αλλά και στην Αγγλία το 2017. Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Στιβ Μπουσέμι, Σάιμον Ράσελ Μπιλ, Όλγα Κιριλένκο, Τζέφρι Τάμπορ και η διάρκειά της είναι 106 λεπτά.

Η υπόθεση του έργου έχει ως εξής: Την 1η Μαρτίου 1953, ο Ιωσήφ Στάλιν παθαίνει εγκεφαλικό και πέφτει σε κώμα. Αμέσως ξεκινάει ένας αγώνας δρόμου για τη διαδοχή του, ανάμεσα στα μέλη του Πολιτικού Γραφείου του Κομμουνιστικού Κόμματος.

Οι θέσεις είναι περιορισμένες. Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις στο 22346770.

Σύντομα και με ανακοινώσεις για τον Ιούνιο.

INFO

www.toerma.com 

Έκτορος 43, Λευκωσία